Airtime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Airtime, arkadaşlarınızla görüntülü sohbet edebileceğiniz, birlikte video izleyip anı paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.

Airtime, arkadaşlarınızla, ailenizle, dostlarınızla görüntülü olarak konuşabileceğiniz, birlikte videolar izleyip eğlenceli anlarınızı canlı olarak paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.

Android telefonunuza ücretsiz indirip kaydolduktan sonra kullanabileceğiniz uygulamayla yanınızda olmayan sevdiklerinizle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Grup oluşturarak sohbet edebileceğiniz onlarca uygulama mevcut ancak bir video açıp aynı anda arkadaşlarınızla beraber izleyebileceğiniz, arkadaşlarınızı hızlıca davet edip anı paylaşabileceğiniz bir uygulama yok.

Daha çok gençlere yönelik hazırlanan uygulamanın arayüzü de basit. Tek dokunuşla gruplara, kişilere ulaşmak, video başlatmak, sinyal gönderdip herkesi toplamak mümkün.

Erkan Calp

Airtime

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,870 TOPLAM İNDİRME

Artık Facebook için geliştirilen Airtime ile tanıdığınız ve tanımak istediğiniz insanlarla deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Napster'ın kurucuları olan Sean Parker ve Shawn Fanning tarafından, Facebook için hazırlanan Airtime adlı görüntülü sohbet programı yayına başladı.

Airtime'ı görüntülü sohbet üzerine kurulu Facebook ile entegre olarak çalışan bir sosyal ağ olarak tanımlayabiliriz. Uygulama insanları ilgi alanları, sosyal bağlantıları gibi kriterlere göre eşleştirerek görüntülü sohbet imkanı sunuyor. Bu sayede tanıdığınız arkadaşlarınız ve tanımak istediğiniz diğer insanlarla iletişim içerisinde olabiliyorsunuz.

Siz de Airtime uygulamasını hemen kullanmaya başlamak için, uygulamanın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ultratext

    Ultratext
  • Vodafone Message+

    Vodafone Message+, arkadaşlarınız ile kolay ve hızlı bir şekilde iletişim kurabilmeniz için hazırlanan, bir çok gelişmiş özelliğe sahip bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Messenger Kids

    Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.
  • ChatON

    Samsung tarafından geliştirilen global bir sosyal ağ yaratma ve kullanıcıların tek bir noktadan tüm arkadaşlarına ulaşmasını, anlık mesajlaşabilmesini sağlayan platform bağımsız bir sohbet uygulamasıdır.
  • Dasher Messenger

    Dasher Messenger sayesinde sosyal çevremizle mesajlaşabilir, onlara GIF'ler, videolar gönderebilir ve aramızda kesintisiz bir iletişim ağı kurabiliriz.
  • MSTY

    Arkadaşlarınıza resimli ve müzikli mesajlar göndererek, daha eğlenceli mesajlaşmalar gerçekleştirebilirsiniz.
  • Jongla

    Jongla, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Linphone

    Linphone, Android cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir ücretsiz arama yapma uygulaması.