AirVisual

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Bulunduğunuz bölgenin hava kirliliğini merak ediyorsanız, AirVisual uygulamasını deneyebilirsiniz.

AirVisual uygulamasını kullanarak, Android cihazlarınızdan dünya çapında binlerce şehir için hava durumu ve hava kirliliği verilerini görebilirsiniz.

80’den fazla ülkede 10 bini aşkın şehir için anlık hava durumu ve hava kirliliği verilerini sizlere sunan AirVisual uygulamasında, 7 günlük tahminleri alarak planlamalarınızı buna göre yapabilirsiniz. Havayı kirleten kirleticiler hakkında ayrıntılı rakamlar sunan ve sağlığınız için önemli tavsiyeler sunan AirVisual uygulamasında, özellikle astım ve diğer solunum hastalıkları olanlar için faydalı bilgiler de bulunuyor.

Sıcaklık, nem, mevcut şartlar ve hava tahmin gibi bilgiler sunan AirVisual uygulamasında, son 24 saat için kısa vadeli hava kirliliği oranlarını görebiliyorsunuz. Havayı kirleten en önemli kirleticilerin gerçek zamanlı konsantrasyonlarını da sizlere sunan AirVisual uygulamasının reklamsız olarak sunulduğunu da belirtelim.

Volkan Yılmaz

AirVisual

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
141.8 MB DOSYA BOYUTU

AirVisual uygulamasında, gerçek zamanlı hava durumu ve hava kirliliği verilerine ulaşabilirsiniz.

Bulunduğunuz bölgedeki hava durumunu ve hava kirliliğini öğrenmek istiyorsanız, AirVisual uygulamasını iOS işletim sistemli cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Dünya çapında 80’den fazla ülke ve 10 binden fazla şehir için gerçek zamanlı hava kirliliği verileri sunan AirVisual uygulaması, solunum yolu hastalıkları olan kişilerin sağlığı için de önemli bilgiler sunuyor. Çeşitli kriterlere göre “kirli” olarak bildirilen havayı soluyarak sağlığınızı riske atmamak için tavsiyeler de sunan AirVisual uygulamasında sıcaklık, nem, hava tahmini gibi hava durumu bilgilerini de inceleyebiliyorsunuz.

PM2.5, PM10, azot dioksit, kükürt dioksit ve karbon monoksit gibi havayı en çok kirleten kirleticileri canlı olarak izleyebileceğiniz AirVisual uygulamasında, son 24 saatlik verileri de inceleyebilirsiniz. Reklamsız olarak kullanabileceğiniz AirVisual uygulamasında 7 günlük hava kirliliği ve hava durumu bilgilerine de ulaşabiliyorsunuz. Eğer siz de yaşadığınız bölgedeki hava kirliliğini öğrenmek istiyorsanız, AirVisual uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xiaomi Weather

    Xiaomi Weather: Android telefonlar için hava durumu uygulaması
  • Camp Weather

    Camp Weather Android için ücretsiz hava durumu uygulaması, anlık hava durumu ve sıcaklık bilgisi, anlık bildirimler ve fazlasını sunuyor.
  • Plume Air Report

    Plume Air Report, dünya genelinde 150'den fazla şehrin hava kirliliği durumu hakkında gerçek zamanlı bilgi veren Android uygulaması.
  • WeatherWhiz APK

    Hava durumu uygulaması olan WeatherWhiz APK, anlık bildirimleriyle birlikte en doğru hava bilgisini almanıza imkan tanıyor.
  • Hava Durumu - Weather

    Hava Durumu - Weather, hava şartlarını anlık ya da belli gün aralıklarıyla sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • Hava Durumu

    Hava Durumu, saatlik ve haftalık hava durumu tahmini sunan ücretsiz Android hava durumu uygulaması.
  • İstanbul Hava Durumu

    İstanbul Hava Durumu, İstanbul'da yaşayıp Android telefon ve tablet sahibi olanların ücretsiz olarak kullanabileceği bir hava durumu uygulaması.
  • Sky Hava Durumu

    Sky Hava Durumu, küçük dosya boyutuna rağmen tatmin edici bilgiler sunan bir hava durumu uygulaması.