ai.type keyboard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
432 TOPLAM İNDİRME

ai.type keyboard hem akıllı hem de görünümünü kişiselleştirebileceğiniz bir klavye uygulamasıdır

ai.type keyboard mobil cihazlarınızda yazı yazma deneyimini geliştirebilecek bir mobil klavye uygulaması.

Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir sanal klavye uygulaması olan ai.type keyboard yazım alışkanlıklarınızı izleyerek size özel değişiklikler yapabiliyor. Bu sayede mobil cihazlarınızda çok daha hızlı ve verimli bir şekilde yazı yazabiliyorsunuz. Uygulama klavyenizi tercihlerinize göre yapılandırabilmenize imkan vermekte.

Emoji desteğini beraberinde getiren ai.type keyboard farklı temalardan birini seçerek klavyenizin görünümünü değiştirmenize izin veriyor. Ayrıca arka plan resmini ve yazı tipini de değiştirebiliyorsunuz. ai.type keyboard'ın en kullanışlı özelliklerinden biri klavyenizin boyutunu dinamik olarak değiştirmenizi mümkün kılması. Bu sayede ziyaret ettiğiniz sayfa veya uygulamaya özel olarak klavyenizi yapılandırabilirsiniz.

ai.type keyboard üzerinde bir arama bölümü de yer alıyor. Bu sayede aramalarınızı daha hızlı bir şekilde yapabiliyorsunuz. Klavye üzerindeki tuşların yerini değiştirebilir, kendi tuşlarınızı dilediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

ai.type keyboard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

ai.type keyboard akıllı ve kişiselleştirebileceğiniz bir sanal klavyedir

ai.type keyboard eğer iOS cihazınızın standart sanal klavyesi ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa veya tercihlerinize göre kişiselleştirebileceğiniz bir klavye arıyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil klavye uygulaması.

Hem iPhone telefonlarınızda hem de iPad tabletlerinizde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir klavye uygulaması olan ai.type keyboard hem akıllı olması hem de görünümünü değiştirebiliyor olmanız nedeniyle tercih edebileceğiniz bir uygulama. ai.type keyboard iPhone ve iPad'lerinizdeki yazı yazma hızınızı sizin alışkanlıklarınızı öğrenerek artırabilmekte. Uygulama bu iş için yazım stilinizi takip ediyor ve bunun üzerine gerekli değişiklikleri yapabiliyor. ai.type keyboard bunun yanında güvenliğinizi sağlamak amacıyla metin şifreleme desteği de sunuyor.

ai.type keyboard'ın görünümünü farklı temalarla daha hoş bir hale getirebilmeniz mümkün. Ayrıca herhangi bir resmi klavyenizin arka planı olarak ayarlayabiliyorsunuz. Sanal klavyelerde önemli olan en üst sırada yer alan rakamları ve noktalama işareterini ai.type keyboard'da değiştirebilmeniz ve yerlerine dilediğiniz kısayolları ekleyebilmeniz mümkün.

ai.type keyboard'ı Facebook, Twitter, Safari gibi metin girişi yapabildiğiniz herhangi bir uygulamada kullanabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hub Keyboard

    Hub Keyboard, işlerinizi hızlandıracak yeni ve güçlü bir Android klavye uygulaması.
  • Kanvas Keyboard

    Kanvas Keyboard renkli ve esprili mesajlar yazmak amacıyla kullanabileceğimiz bir klavye uygulaması.
  • TouchPal Keyboard

    Android TouchPal Keyboard uygulamasıyla klavye anlayışınız değişecek.
  • Slash Keyboard

    Slash Keyboard, sosyal ağ uygulamalarının entegre edildiği güvenli klavye uygulaması.
  • GO Keyboard

    GO Keyboard, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz hızlı ve düzenlenebilir bir klavye uygulamasıdır.
  • BlackBerry Keyboard

    BlackBerry Keyboard, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi bir klavye uygulamasıdır.
  • Cristiano Ronaldo Keyboard

    Cristiano Ronaldo Keyboard uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca mesajlar yazabilirsiniz.
  • Minuum Keyboard

    Tek satırlık alternatif bir klavye uygulaması olan Minuum Keyboard ile Android'de yazmak çok daha keyifli.