AKINSOFT İmsakiye 2013

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME

AKINSOFT İmsakiye 2013, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz 2013 yılı için hazırlanmış imsakiye uygulamasıdır.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından sunulan veriler doğrultusunda hazırlanmış olan AKINSOFT İmsakiye 2013 adlı uygulama tüm müslümanların Ramazan ayı boyunca en büyük yardımcılarından biri olacaktır.

Uygulamanın şık ve sade kullanıcı arayüzü üzerinde seçmiş olduğunuz ilin o güne ait imsak, güneş, öğle, ikindi, akşam ve yatsı vakitlerini görüntüleyebilirsiniz.

Bulunduğunuz ili uygulama üzerinde yer alan iller listesinden seçebilir ve istediğiniz zaman diğer illerin sahur ve iftar saatlerine yine seçim yaparak ulaşabilirsiniz.

İçerisinde bulunduğunuz güne ait namaz vakitlerini görüntülemenin dışında, isterseniz tüm imsakiyeyi de görüntüleme şansına sahipsiniz.

Tüm bunların dışında iftar ve sahur vakitlerinde ezan okuma özelliğine sahip olan uygulama ile isterseniz alarm da kurabilirsiniz.

Türkiye'nin önde gelen yazılım firmalarından biri olan AKINSOFT tarafından geliştirilen bir yazılım olan AKINSOFT İmsakiye 2013'ü Ramazan ayı boyunca cep telefonlarınız üzerinde bulundurmanızı öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İmsakiye 2013

    İmsakiye 2013, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz 2013 imsakiye uygulamasıdır.
  • Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013

    Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013, Diyanet İşleri verilerine göre Android için hazırlanmış bir İmsakiye uygulamasıdır.
  • Hadisli İmsakiye 2015

    Hadisli İmsakiye 2015, Ramazan ayında iftar ve sahur süreleri dışında hergüne özel farklı hadisler okumanızı sağlayan yararlı bir Android imsakiye uygulaması.
  • İmsakiye 2014

    İmsakiye 2014, yaklaşan mübarek ramazan ayında oruç tutacak olan kullanıcıların yararlanabileği ücretsiz ve kullanımı kolay bir imsakiye uygulamasıdır.
  • Şehr-i Ramazan İmsakiye

    Şehr-i Ramazan İmsakiye, iftar ve sahur saatlerini düzenli olarak takip edebileceğiniz ücretsiz bir Android imsakiye uygulaması.
  • İmsakiye 2017

    İmsakiye 2017, Diyanete göre hazırlanmış iftar ve sahur saatleri, namaz vakitlerini gösteren Ramazan uygulaması.
  • Vestel Mobil İmsakiye

    Vestel Mobil İmsakiye, sahur ve iftar vakitlerine kalan süreyi gösteren, namaz vakitlerini de öğrenebileceğiniz bir uygulamadır.
  • İmsakiye 2012 Ramazan

    İmsakiye 2012 Ramazan, Diyanet İşleri tarafından sunulan ezan vakitleri, imsak ve iftar saatlerini mobile taşıyan bir uygulamadır.