Alien Path

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Alien Path, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Alien Path, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor. Birbirinden zorlu bölümleri içeren oyunda eğlenceli sahneler sizleri bekliyor.

Uzay temasına sahip bir bulmaca oyunu olarak dikkat çeken Alien Path, işgalci robotları yok etme üzerine kurulu bir oyundur. Stratejik hamleler yapmanızı gerektiren oyunda birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışıyor ve işgal robotlarını yok etmeye çalışıyorsunuz. Farklı galaksilerde geçen oyunda kendi galaksinizi korumanız gerekiyor. Oyunda karşınıza çıkan puzzleları çözmek için doğru yolları bulmalı ve yönlendirmeleri yapmalısınız. Oldukça eğlenceli bir oyun olarak dikkat çeken Alien Path'de çok eğlendiğinizi söyleyebilirim. 

Benzersiz mekaniklere sahip olan oyunda yer alan yüzlerce kahramandan birini seçebiliyor ve yolunuza devam ediyorsunuz. Son derece zor olan bölümleri geçmek için ise aklınızı çalıştırmalısınız. Alien Path oyununu sakın kaçırmayın.

Alien Path oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Alien Path

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
282 MB DOSYA BOYUTU

Alien Path, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Alien Path, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda işgalci robotlarla mücadele ediyor ve zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz.

Farklı mekaniklere sahip olarak karşımıza çıkan Alien Path, işgalci robotlarla mücadele edip aynı zamanda farklı bulmacaları çözdüğümüz bir oyundur. Oyunda galaksinize gelen robotları geri püskürtmeye çalışıyor ve birbirinden zorlu bulmacaları çözüyorsunuz. Eğlenceli sahneleri, birbirinden farklı karakterleri ve kolay oynanışı ile eşsiz bir bulmaca oyunu olan Alien Path ile eğlenceli zamanlar geçirebiliyor ve boş zamanlarınızı değerlendirebiliyorsununz. Oyunda karşınıza gelen bölümlerdeki yönlendirme kutucuklarını doğru şekilde ayarlıyor ve robotları yok ediyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda çok eğleniyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümlere ve seviyelere sahip olan oyunda işiniz oldukça zor. Farklı galaksilerde geçen oyunda dikkatli olmalı ve en doğru hamleleri yapmalısınız. Alien Path oyununu sakın kaçırmayın.

Alien Path oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alien Splash Invaders

    Alien Splash Invaders, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir tür bulmaca oyunudur.
  • Alien Hive

    Alien Hive, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz orijinal, eğlenceli ve ücretsiz bir 3'lü eşleme oyunudur.
  • Feed My Alien

    Feed My Alien, eğlenceli uzaylı temasıyla beğenimizi kazanan, orijinal bir eşleştirme oyunu.
  • Path Painter

    Path Painter oyununda yolları boyayarak ilerliyoruz.
  • An Alien with a Magnet

    An Alien with a Magnet, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir aksiyon, macera ve bulmaca oyunudur.
  • Symmetria: Path to Perfection

    Symmetria: Path to Perfection, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Path of Light

    Path of Light, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Draw the Path

    Draw the Path, Android cihazlarınızda oynarken keyifli vakit geçirmenizi sağlayan ücretsiz ve eğlenceli bir bulmaca oyunu.