Alien Star Menace

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Taktiksel savaş oyunlarının günümüzde ulaştığı noktayı klasik grafiklerle aktaran eğlenceli bir oyun.

Taktiksel savaş ve rol yapma oyunlarından keyif alıyorsanız Android için ücretsiz olarak sunulan başarılı bir çalışma olan Alien Star Menace isimli bu oyuna göz atmanızı öneriyorum. X-Com ve Final Fantasy Tactics serilerinin arasında bir yerde duran oynanış tarzı ve göze hitap etmesini bilen düşük çözünürlüklü retro grafikler iyi bir karışımı bir araya getirmiş. Arka planında işlenen hiciv dolu hikaye de sizi oyuna ayrıca bağlama yetisine sahip.

The Animal Farm Creations isimli bağımsız geliştirilerin mutfağından çıkma bir oyun olan Alien Star Menace, bilim kurgu filmlerinin klişeleriyle güzel bir şekilde alay edebilen ve savaşçı takımınızı tonlarca farklı yöntemle kişiselleştirmenize olanak tanıytan bir oyun. Bunun yanında oyunun bölüm tasarımları da oldukça başarılı ve uzun soluklu bir macera taktiksel savaş oyunlarına meraklı olanlar için garanti diyebilirim.

Görevlerde 5 savaşçı karakter ile sınırlı olduğunuz oyunda bölümlere göre farklı takım yapıları oluşturmanız avantajınıza olacaktır. Ama bunun öncesinde her şey sıra tabanlı bir RPG ile alışık olduğunuz yalınlıkla başlıyor. Öncelikle savaş dinamiklerini oyun içerisinde vaktinizi çalmadan öğreten Alien Star Menace, kısa bir süre içerisinde daha fazla meydan okumalarla adım adım uzmanlığa kavuşmanızı sağlıyor.

Bölümlere göre orjinal karakterler keşfedebildiğiniz için her bölümü dikkatle oynayıp olabildiğince farklı karışımlardan oluşan bir ordu tasarlamanız mümkün. X-Com ve Final Fantasy Tactics oyunları sizin ilgi alanınızda yer alıyorsa bu ücretsiz oyunu kaçırmamalısınız.

Alper Çetiner

Alien Star Menace

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Taktiksel savaş oyunlarının günümüzde ulaştığı noktayı klasik grafiklerle aktaran eğlenceli bir oyun.

Sıra tabanlı taktiksel savaşlardan ve rol yapma oyunlarından keyif alıyorsanız Alien Star Menace size ilginç bir harmanla eğlenceli bir oyun keyfi sunuyor. iOS cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyun X-Com ve Final Fantasy Tactics oyunlarından çıkarımlarla müthiş bir oynanabilirlik sunuyor. Bununla birlikte piksel grafiklerinin zerafeti ve bilim-kurgu dünyasına yapılan komik atıflar de aslında kafa kurcalamanız gereken bir oyuna beklenmedik bir eğlence faktörü de katıyor.

Oyunun arkasında olan The Animal Farm Creations isimli bağımsız geliştiriciler, alışık olduğunuz bilim-kurgu klişeleri hiciv unsuru olarak kullanım Alien Star Menace isimli oyuna farklı bir derinlik katabiliyorlar. Sırf bu zengin dünya sayesinde sayısız farklı birliğe sahip olabildiğiniz bu taktiksel savaş oyununda bölüm tasarımları da söz edilmeye değer bir güzellik katıyor. Uzun soluklu taktiksel oyunlar bulamamaktan dert yanıyorsanız bu oyun acınızı dindirecektir.

Oynamış olduğunuz görevlerde her daim 5 karakter sınırlamasıyla karşılaşıyorsunuz. Bu sebepten ötürü göreve yönelik bir kadro seçimine gidip rakiplere ve parkura göre mükemmel taktiği belirlemeniz gerekiyor. Ne var ki oyun sizi ilk dakikalarda beyninizi yakmaya çalışmıyor ve oyun dinamikleriyle öğrenmenizi sağlıyor. Başta yalın bir sıra tabanlı RPG gibi başladığınız oyunda zamanla artan meydan okumalar sayesinde adım adım uzmanlığa giden yolu takip edebiliyorsunuz.

Oynadığınız bölümlerde gösterdiğiniz performansa göre karşınıza yeni karakterler çıkacağı için savaştığınız her alanda daha ince düşünmek isteyeceksiniz. X-Com ve Final Fantasy Tactics oyunlarıyla bir bağınız varsa ücretsiz olarak sunulan Alien Star Menace fazlasıyla ilginizi çekecektir.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alien Shooter TD

    Alien Shooter TD mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Alien Must Die!

    Alien Must Die!, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir kule defansı oyunudur.
  • Alien Creeps TD

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunudur.
  • Pumpkin Menace

    Pumpkin Menace yukarıdan görünümlü, piksel grafiklere sahip ücretsiz bir beceri/aksiyon oyunudur.
  • Ace Ferrara And The Dino Menace

    Ace Ferrara And The Dino Menace, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanan ve dinozorların insan ırkıyla uzayda yaptığı savaşa sahne olan bir aksiyon oyunudur.
  • Star Trek Timelines APK

    Star Trek Timelines APK, galaksi üzerinde kendi istasyonunuzu oluşturup yönetebildiğiniz bir aksiyon-strateji oyunudur.
  • Star Trek Trexels

    Star Trek Trexels, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Star Engine

    Star Engine, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunudur.