Aliens Like Milk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
973 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz puzzle oyunudur.

Aliens Like Milk, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli, sevimli ve sürükleyici bir puzzle oyunudur. Cut the Rope oyununu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Aliens Like Milk de onun yolundan giden ve ona çok benzeyen bir oyun diyebilirim.

Her ne kadar fikir orijinal olmasa da bu eğlenceli olmadığı anlamına gelmiyor. Zaten bu tarz oyunlar düzgün yapıldığında sizi saatlerce oyalayabilecek kapasiteye sahip olabiliyor. Aliens Like Milk de bunlardan birisi.

Sevimli bir uzaylı olan Alex ile oynadığımız bu oyun fizik temelli bir puzzle oyunu. Amacınız Alex'e doğru kombinasyonları yaratmasına yardımcı olmak. Doğru kombinasyonları yarattığınızda bütün karakterleri uzay gemisine koyuyorsunuz ve böylece süte ulaşabiliyorsunuz.

Fakat tabi ki bu göründüğü kadar kolay değil. Size engel olacak bazı şeyler de oyunda mevcut. Bue engellerin üstesinden gelmeli, kutulardan ve diğer şeylerden kurtularak inekler ve uzaylılara yol açmalısınız. Böylece üç yıldızı birden alarak oyunu tamamlamalısınız. Isterseniz üç yıldıza ulaşana kadar o leveli sınırsız kere oynayabiliyorsunuz.

Sevimli grafikleri ile de tamamlanan bu oyunu her yaştan insan rahatlıkla oynayabilir. Eğer siz de bu tarz puzzle oyunlarını seviyorsanız, Aliens Like Milk oyununu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Aliens Like Milk

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME
28.5 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz puzzle oyunudur.

Adından da anlayabileceğiniz gibi uzaylıların sütü sevdiği ve süte ulaşmaya çalıştığı bu oyun, bir hayli eğlenceli ve keyifli. Aliens Like Milk, iOS cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz fizik temelli bir puzzle oyunu. Fikir olarak Cut the Rope oyununa benzeyen oyun, çok orijinal olmasa da yine de bol bol eğlenmenizi ve vakit geçirmenizi sağlayacak bir oyun.

Sevimli grafikleri ve görselleri ile çocuk büyük her yaştan insanın keyifle oynayabileceği bu oyunda amacınız sevimli uzaylı Alex'in süte ulaşmasını sağlamak. Bunu başarmak için de doğru kombinasyonları yaratıp bütün karakterleri uzay gemisine ulaştırmalı ve böylece süte ulaşmalarını sağlamalısınız.

Elbette benzerlerinde olduğu gibi bu oyunda da size engel olacak şeyler var. Siz bu engellerden bir şekilde kurtulmalı, inekler ve uzaylılara yol açmalı, üç yıldızı birden alarak oyunu tamamlamalısınız. Tıpkı diğerleri gibi eğer üç yıldızı alamazsanız, aynı leveli istediğiniz kadar tekrar oynama şansına da sahipsiniz.

Eğer siz de bu tarz sevimli ve eğlenceli bulmaca tarzı oyunları seviyorsanız, Alines Like Milk'e göz atmalısınız.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Los Aliens

    Los Aliens, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir uzay temalı bulmaca oyunu.
  • Milk Video

    Milk Video uygulaması sayesinde Samsung Android cihazlarınızdan en eğlenceli videolara her an ulaşabiliyorsunuz.
  • Milk Farm Tycoon APK

    Mobil simülasyon oyunları arasına yeni katılan Milk Farm Tycoon APK ile süt imparatorluğu kurmaya çalışacağız.
  • Milk Music

    Milk Music, Samsung Galaxy akıllı telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak 13 milyondan fazla şarkıya ulaşabilecekleri ücretsiz müzik servisidir.
  • Remember The Milk

    Toplantılar, alışveriş listeleri ve diğer görevler... Yapmanız gerekenleri siz kaydedin Remember The Milk size hatırlatsın. Android cihazlardan kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Goodbye Aliens

    Goodbye Aliens ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve kaliteli bir platform oyunudur.
  • Agent Aliens

    Agent Aliens mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon - platfrom oyunudur
  • Aliens Drive Me Crazy

    Aliens Drive Me Crazy heyecan dolu bir mobil oyundur