All-Star GO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
417 TOPLAM İNDİRME

All-Star GO, kendi rüya takımınızla şampiyonluğa oynadığınız ücretsiz futbol oyunu.

All-Star GO, kendi takımımızı kurup şampiyonluk yolunda ilerlediğimiz futbol oyunu. Android platformunda ücretsiz olarak indirilmeye açılan yapımda dünyanın en yetenekli futbolcularını bir araya getiren rüya takım oluşturup ligde mücadele ediyoruz. Hedef şampiyonluk!

Tek dokunuş hızlı maçlar, lig maçları, penaltı atışları ve daha nice oyun modu sunan All-Star GO’da kazandığımız her maç sonunda takımımız daha da güçleniyor. Oyuncularımızın dayanıklılık, isabet, kontrol gibi yeteneklerini geliştirebiliyoruz. Tabii ki takımımıza daha tecrübeli, yıldız futbolcular almaya başlıyoruz. Kulübünü daha hızlı geliştirmek isteyenler için de oyun içi satın alım seçenekleri sunulmuş.

Maçların kuş bakışı kamera açısında yapıldığı, biraz menajerlik havasının verildiği futbol oyununda kendi dizilişimizi uygulayabildiğimiz turnuvalara, liglere, özel etkinliklere katılıyoruz. Strateji ve yeteneğin bütünleştiği oyunun online oynanabilir olduğunu; dolayısıyla internet bağlantısı gerektirdiğini unutmadan söyleyeyim.

All-Star GO Özellikleri:

  • Global maçlara katılın.
  • Yıldız karması yapın.
  • Oyuncularınızın yeteneklerini geliştirin.
  • Kritik dakikalarda özel yeteneklerinizi sahaya sürün.
  • Falsolu atışlarla rakibinizi şaşırtın.
  • Hızlı maçlara çıkın, ligde mücadele edin, penaltı atışın.

Erkan Calp

All-Star GO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME

All-Star GO, yıldızlardan oluşan rüya takımınızı kurmanıza izin veren online futbol oyunu.

All-Star GO, büyük kulüplerde oynayan yıldızlardan rüya takım oluşturup mücadele ettiğiniz bir mobil futbol oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de rahat ve de keyifli oynanış sunan ücretsiz futbol oyununda hızlı maçın yanında turnuvalar, özel etkinlikler, lig mücadeleleri sizleri bekliyor.

iOS platformuna da ücretsiz gelmesiyle sevindiren online futbol oyununun FIFA veya Dream League Soccer kalitesinde olmadığını, bambaşka bir oynanış sunduğunu önceden söyleyeyim. Maç esnasında oyuncuları kuş bakışı görüyorsunuz ve ufak dokunuşlarla müdahale edebiliyorsunuz ki bu noktada falsolu atışlar yaparak rakibinizi zor durumda bırakabileceğiniz detayını paylaşmak isterim. Futbolcuların menajerlik oyunlarındaki gibi noktalar şeklinde (farklı olarak oyuncu yüzleri çıkıyor) görüyorsunuz. Her zaman olduğu gibi kadronuzu ve dizilişinizi dilediğinizce ayarlayabiliyorsunuz.

Görsellikten ziyade oynanışın ve içeriğin önem kazandığı futbol oyunlarından All-Star GO, tüm telefon ve tabletlerde akıcı oynanış sunuyor. Ancak online oynanabilir olmasıyla bazen bağlantı sorunları yaşatabiliyor. Onun haricinde futbol oyunları hastasıysanız kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • All Star Quarterback 19

    Amerikan futbolu maçlarına katılacağız.
  • All-Star Troopers

    All-Star Troopers'da uzaydaki savaşa liderlik etme zamanı.
  • Kung Fu All-Star

    Kung Fu All-Star: MMA Fight Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen heyecan dolu bir dövüş ve aksiyon oyunudur.
  • Boomerang All Stars

    Boomerang All Stars Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen son derece eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Turbo Turabi

    Turbo Turabi, tüm Survivor'larda öne çıkanların ve şampiyonların yeniden katıldığı Suvivor All-Star ile yeniden ekranlarda gördüğümüz Turbo Turabi için hazırlanan eğlenceli bir oyun.
  • Ludo All Star

    Renkli piyonlar ve zar aracılığıyla karmaşık bir platform üzerinde ilerleyerek birinci olmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Championship Manager: All-Stars

    Championship Manager: All-Stars, Android cihazlarımızda oynayabileceğimiz keyifli bir menajerlik oyunu.
  • All Limpy Run!

    All Limpy Run!, retro stil görsel ve seslere sahip engelli koşu oyunu.