Allthecooks Recipes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Android mobil cihazlar için yemek tarifleri paylaşma platformu.

Allthecooks Recipes, diğer insanlarla yemek tarifleri paylaşmanız için dizayn edilmiş hoş ve kullanışlı bir yemek platformu. Fakat uygulamanın amacı sadece bununla sınırlı değil. Bu platformda  fikirlerinden ve vizyonlarından faydalanabileceğiniz çok geniş bir aşçı camiası da bulunmakta.

Öncelikle uygulamada başlığa ya da malzemeye göre yemek tarifi arama imkanına sahipsiniz. Ana menüde bulunan kategoriler, favorilerim, haberler, forum, benim tariflerim sekmelerinden istediğiniz alana kolayca bir dokunuşla ulaşabilirsiniz.

Ayrıca yemek planlayıcı ve alışveriş listesi gibi ek özelliklerini de unutmamak gerekir. Bu sayede çok daha organize bir şekilde haftanızı ya da ayınızı planlayabilir, alışveriş listenizi hazırlayarak alınması gereken şeyleri unutmazsınız.

Uygulamada ana yemeklerden tatlılara, etnik yemeklerden tatil yemeklerine, özel diyet yemeklerinden atıştırmalıklara çok çeşitli kategoriler bulunmakta. İhtiyacınıza uygun olanı bulmak ve seçmek bu yüzden çok kolay.

Uygulamanın tek eksi yönü Türkçe dil desteği olmaması. Fakat onun dışında gerçekten kapsamlı ve faydalı bir uygulama. Eğer siz de bir yemek yapma heveslisiyseniz ve evde yeni tarifler denemekten hoşlanıyorsanız, fakat nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Allthecooks Recipes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
10.9 MB DOSYA BOYUTU

iOS işletim sistemli cihazlar için yemek tarifleri paylaşma platformu.

Allthecooks, içinde 150 binden fazla yemek tarifi ve geniş bir aşçı camiası barındıran bir yemek tarifleri platformu. Yemek yapmayı seven ve yeni tarifler denemeye hevesli olan herkesin iOS cihazında bulunması gereken bir uygulama olduğunu düşünüyorum. 10 milyondan fazla indirilmiş olması da bunu kanıtlar nitelikte zaten.

Bu tarifler içinden başlık ya da malzemeye göre tarif arayabilir ya da kategorilerden ilginize ya da ihtiyacınıza göre seçip tariflere gözatabilirsiniz. Ana menüdeki kategoriler, favorilerim, haberler, forum ve benim tariflerim sekmelerinden istediğinize kolayca erişebilirsiniz. İnsanlara forumdan sorular sorabilir, kısa sürede yanıtlar alabilirsiniz.

Ayrıca yemek planlayıcı ve alışveriş listesi seçenekleri ile de hayatınızı daha düzenli bir hale sokacak, alışverişte alınacakları bir daha unutmayacaksınız. Uygulamanın tek eksi yönü Türkçe desteği olmaması.

Eğer siz de yemek yapmaya meraklıysanız, yeni tarifler denemek istiyorsanız ve hayatınızı kolaylaştırmak istiyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi kesinlikle tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cookpad Recipes

    Cookpad Recipes uygulaması ile mutfakta yepyeni lezzetler deneyebilirsiniz.
  • Italian Recipes

    Italian Recipes, Android cihazlarınız üzerinden İtalyan mutfağının birbirinden lezzetli binlerce yemek tarifine ulaşabileceğiniz ücretsiz ve yararlı bir uygulamadır.
  • Turkish Recipes

    Türk mutfağının lezzetlerini dünyaya sunmak amacıyla hazırlanmış İngilizce bir uygulamadır.
  • Recipes by mobile9

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yemek tarifleri uygulamasıdır.
  • Christmas Recipes

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yılbaşına özel yemek tarifleri uygulamasıdır.
  • Healthy Recipes

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sağlıklı yemek tarifleri uygulamasıdır.
  • Bake a Cake Puzzles & Recipes

    Yiyecekleri eşleştirerek sıra dışı bir pastane inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.