American Muscle Car Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME

Mümkün olan en az hasarla ilk sırada bitiş çizgisine ulaş.

Yarışta ilk pozisyonu elde etmek için imkansız hızlara ulaşın, ama dikkatli olun ve arabaya zarar vermeyin, otomobili mümkün olan en az hasarla yapmanız gerektiğini unutmayın. Aracın zarara uğradığı hasarı belirlemek için bir çubuk vardır, böylece bir parça her vurulduğunda hasar artacaktır.

Her yarışta birinci gelerek paraları toplayın. Yarıştaki konumunuz ne kadar iyi olursa ve aracın sahip olduğu daha az hasar, daha fazla sayıda para kazanacağınız anlamına gelir.. Tehlikeli virajlar, rampalar ve engeller ile dünyanın en tehlikeli ve aşırı zorlu yarışında yer almaya cesaret edebiliyor musun?

Her bölümde beş farklı araçla yarışacağınız oyunda sürüş sırasında değiştirebileceğiniz dört farklı kamera bulunuyor. Otomobilin arkasından görmek için bir ana kamera, bir ön kamera, yukarıdan gören bir kamera ve sol tarafta başka bir kamera yer alıyor. Böylelikle hasarlara karşı son derece dikkatli olun!

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Race

    Car Race, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz yüksek tempolu ve üç boyutlu bir araba yarışı oyunudur.
  • RoverCraft Race Your Space Car

    Kendi tasarlayacağınız araba ile yarışacağınız benzersiz bir oyundur.
  • Muscle Run

    Muscle Run, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir araba yarışı oyunu.
  • Flying Muscle Car Simulator 3D

    Flying Muscle Car Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.
  • Race io APK

    Race io APK Türk yapımı araba yarışı oyunları arasında. 2 boyutlu yarış oyununda zorlu parkurlarda dünyanın her yerinden 3 oyuncuya karşı yarışıyorsunuz.
  • Merge Muscle Car

    Eşsiz tasarımlara sahip yüzlerce araba ile geniş bir koleksiyon oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.