AML Free Registry Cleaner

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13,824 TOPLAM İNDİRME
2.72 MB DOSYA BOYUTU

AML Free Registry Cleaner programı ile Windows kayıt defterinizdeki sorunları zaman harcamadan basit bir şekilde çözebilir ve bu sayede işletim sisteminizin çökme ve yavaşlama sorunlarını engelleyip, bilgisayarınızın daha hızlı açılmas

Ücretsiz olarak dağıtılan ve bir registry temizleme programı olan AML Free Registry Cleanerile kayıt defterinizde oluşan sorunları kolaylıkla çözebilir ve hataları temizleyebilir, bu sayede işletim sisteminizi kullanırken yaşadığınız çökmeleri ve bilgisayar yavaşlamalarını engelleyerek karşılaştığınız pek çok hata mesajından da kurtulabilirsiniz. Yaptığınız temizliğin ardından ayrıca sisteminiz artık eskisine göre daha hızlı açılacaktır ve performansı artacaktır.

AML Free Registry Cleaner ile kayıt defterini temizleyebileceğiniz gibi diskinizi de temizleyebilir ve bunun yanı sıra, içeriğinde bulundurduğu Startup Manager ve Uninstall Manager ile de sisteminizi başlangıç programlarını ve yüklü olan yazılımları kontrol edebilirsiniz. Komple bir sistem temizliği yapmanız için ücretsiz ve uygun bir program tam karşınızda diyebiliriz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wise Registry Cleaner Free

    Windows kayıt defterinde bulunan gereksiz, kayıp veya yanlış kayıt girdilerini temizlemenin en güvenli ve kolay yolu tamamen Türkçe olan Wise Registry Cleaner'dan geçiyor.
  • Free Windows Registry Cleaner

    Bilgisayarınızın kayıt defterinden kaynaklanan performans sorunlarını bu programı kullanarak ortadan kaldırabilirsiniz.
  • Weeny Free Registry Cleaner

    Windows kayır defterinde bulunan geçersiz ve fazla anahtarları temizleyen, düzenleye, yedekleyen veya onaran sistemi temizleme ve onarım aracıdır.
  • CleanMyPC Registry Cleaner

    CleanMyPC Registry Cleaner, işletim sistemindeki kayıt defterini düzenleyip gereksiz girdileri silen bir sistem aracıdır.
  • NETGATE Registry Cleaner

    NETGATE Registry Cleaner ile kayıt defteri girdilerinizi düzenleyerek bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz
  • WinMend Registry Cleaner

    WinMend Registry Cleaner, Windows kayıt dosyalarını temizleyebileceğiniz, optimize edebileceğiniz ve yedekleyebileceğiniz bir programdır.
  • Little Registry Cleaner

    Açık kaynak kayıt temizleyici Little Registry Cleaner, bilgisayarınızda kayıt defteri üzerinde oluşan hataları düzelten ve gereksiz girdileri temizleyen ücretsiz bir program.
  • Ashampoo Registry Cleaner

    Ashampoo Registry Cleaner, Windows PC'ler için kayıt defteri temizleme programıdır.