Anadolu Ajansı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,114 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

Anadolu Ajansı uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan en son flaş haberlere anında ulaşabiliyorsunuz.

Anadolu Ajansı uygulaması, adından da anlayabileceğiniz gibi Anadolu Ajansı'nın resmi Android uygulaması olarak hazırlanmış ve kullanıcıların en son haberlere, haber videolarına ve ajans bilgilerine ulaşmalarına yardımcı olan ücretsiz bir araç olarak karşımıza çıktı. Hem güzel tasarlanmış arayüzü hem de haberleri birinci elden alma imkanı doğurması sayesinde kullanırken keyif alacağınızı düşünüyorum.

Uygulama içerisinde yer alan haberler hem ülkemizdeki hem de dünyadaki gelişmeleri aktarıyorlar ve en son haberlerin bir an önce ana ekrana düşmesi sayesinde ne kadar sık kontrol ederseniz edin yeni bir şeyler bulmak mümkün hale geliyor. Tabii ki en son yayınlanan haberleri görebilmek için 3G veya Wi-Fi üzerinden internete bağlanmış olmanız gerektiğini de unutmamalısınız.

Anadolu Ajansı uygulamasının içerisinde yer alan kategoriler ise şu şekilde:

  • Son dakika
  • Türkiye
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Sağlık
  • Bilim ve Teknoloji

Bunun yanında sadece haberlere değil fotoğraf ve videolara da ev sahipliği yapması sayesinde canlı olarak haberlerde yazılan şeylere şahit olmak da mümkün. Haberler bir defa telefonunuza geldikten sonra internet bağlantısına ihtiyaç duymaması ise offline okuma deneyimini oldukça iyileştiriyor.

Varolan haberleri arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz uygulama içerisinde yer alan paylaşım butonlarını kullanarak kolayca sosyal ağlardan haberleri arkadaşlarınızın da okumasını sağlayabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

Anadolu Ajansı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Anadolu Ajansı uygulaması iPhone ve iPad cihazlarınızdan en son haberlere ulaşmak için kullanılabiliyor.

Anadolu Ajansı uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarından en son haber ve gelişmeleri takip edebilmeleri için hazırlanmış resmi bir Anadolu Ajansı uygulaması ve böylelikle ilk elden yaşanan gelişmelere erişmek mümkün hale geliyor. Hem çok basit ve anlaşılır bir arayüze sahip olması, hem de kolayca kullanılabilmesi sayesinde uygulamanın favori haber uygulamalarınızdan birisi olacağını düşünüyorum.

Uygulama içerisinde yer alan çok sayıdaki farklı kategori sayesinde kendi ilgi alanlarınıza dair haberleri görüntüleyebiliyor ve en son gelişmelere şahit olabiliyorsunuz. Tabii ki uygulamanın ana ekranında yer alan genel akış ise bunların hepsine birden göz atmanıza imkan tanıyor. Son çıkan haberlerin uygulamaya düşmesi için internet bağlantınızın aktif olması gerekiyor ancak bir defa telefona indirilen haberleri çevrimdışı olarak okumak mümkün ve bu nedenle kullanıcıların deneyiminin düşünüldüğünü söyleyebilirim.

Paylaşmak istenen haberleri paylaşabilmek için kullanılabilen paylaşım butonları da uygulama içerisinde bulunuyor. Böylelikle sosyal ağlar veya e-posta hesabınız üzerinden dostlarınıza göndermek istediğiniz haberleri zorlanmadan paylaşabiliyorsunuz.

Direkt olarak bir haber kaynağı olarak Anadolu Ajansı'nın kendi uygulaması olması nedeniyle haberlere olabildiğince çabuk bir şekilde erişebileceğinizi de belirtmek gerek. Zira diğer haber uygulamaları haberleri genellikle Anadolu Ajansı'nın kendisinden alıyorlar ve bu durum da uygulamaya büyük bir avantaj katıyor.

Yiğit Ekim Demir

Anadolu Ajansı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Anadolu Ajansı, Windows Phone platformunda en iyi haber kaynaklarından biri.

Anadolu Ajansı, sadece Türkiye’de değil dünya genelinde olan biteni takip edebileceğiniz haber uygulaması. Haberleri birincil kaynaktan takip etmeyi tercih ediyorsanız güvenilir bilgiler sunan ajansın resmi Windows Phone uygulamasını indirmelisiniz.

Windows Phone platformuna geç te olsa gelen Anadolu Ajansı mobil uygulamasında ülke içinde ve dışında olan olayları en hızlı ve doğru şekilde sunan ajansın içeriklerini hem yazılı hem de görsel olarak bulabiliyorsunuz. Ekonomi, spor, sağlık, bilim ve teknoloji alanlarındaki en son gelişmelerden anında haberdar olabiliyorsunuz ki sekmeli tasarım ile özellikle takip ettiğiniz haberlere ulaşmanız çok basit.

Dünyanın dört bir yanında görev yapan AA muhabirlerinin haber, fotoğraf ve video içeriklerini yansıtan uygulama, platformdaki en iyi haber kaynakları arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doğan Haber Ajansı

    Doğan Haber Ajansı uygulaması haberleri direkt olarak ajanstan almak isteyen Android kullanıcıları için hazırlanmış.
  • Cihan Haber Ajansı

    Cihan Haber Ajansı'nın sunduğu tüm haberleri Android cihazlarınızdan takip edin.
  • İhlas Haber Ajansı

    Türkiye ve Dünya gündemine dair son gelişmeleri kaynağından takip edebilirsiniz.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.