Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,118 TOPLAM İNDİRME
1.29 MB DOSYA BOYUTU

Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.

Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızın performansını arttırmak için tasarlanan oldukça güzel ve başarılı bir programdır.

Bilgisayarınız üzerindeki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek bilgisayarınızın performansını arttıran program sayesinde bilgisayarınızın kısa takılmalar yaşamasını engelleyebiliyorsunuz.

CCleaner alternatifi olarak kullanılabilecek olan program Türk geliştiriciler tarafından hazırlandı. Henüz CCleaner kadar özelliğe sahip olmayan fakat geliştirilmekte olan programı denemenizi tavsiye ederim.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz program sayesinde bilgisayarınızın çalışmasını yavaşlatan ve performansını düşüren tüm gereksiz dosyaları kaldırabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dosya Temizleyici

    Dosya Temizleyici, kullandığınız tarayıcıların ve bilgisayarınızın geçmişini silerek hem güvenliğinizi, hem de bilgisayarınızın performansının artışını sağlayan yararlı ve ücretsiz bir bilgisayar programıdır.
  • Ashampoo Registry Cleaner

    Ashampoo Registry Cleaner, Windows PC'ler için kayıt defteri temizleme programıdır.
  • Little Registry Cleaner

    Açık kaynak kayıt temizleyici Little Registry Cleaner, bilgisayarınızda kayıt defteri üzerinde oluşan hataları düzelten ve gereksiz girdileri temizleyen ücretsiz bir program.
  • CCEnhancer

    Sistem temizleyici olarak kullandığınız CCleaner seçeneklerine 400 yeni program daha ekleyen CCEnhancer, güçlendirici özelliğiyle son dönemin en çok tercih edilen araçlarından.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.