AndEX Project

x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,247 TOPLAM İNDİRME

AndEX Project bilgisayarlarınızda Android işletim sistemini çalıştırmanıza yardımcı olan bir işletim sistemidir

AndEX Project kullanıcılara bilgisayarda Android çalıştırma imkanı tanıyan bir araç olarak tanımlanabilir.

ISO kalıp dosyası şeklinde hazırlanmış bu aracı dilerseniz USB belleklerinize dilerseniz DVD'lere yazdırabilir ve bu USB belleği veya DVD'yi kullanarak bilgisayarınızda Android işletim sistemini çalıştırabilirsiniz. AndEX Project'in son sürümü Android 7.1.1 işletim sistemini bilgisayarınızda çalıştırabiliyor.

AndEX Project içerisinde belli Android uygulamaları yüklü olarak geliyor. Bu uygulamalar Google Chrome ve Mozilla Firefox tarayıcı, Google Earth, Spotify, SnapTube, Clash of Clans, File Manager, YouTube ve Apptoide App Store. AndEX Project ile Google Play'e de erişebiliyorsunuz ve Google Play üzerinden uygulama indirebiliyorsunuz.

NOT: AndEX Project eski bilgisayarlarda çalışmayabiliyor.Bu nedenle sistemin yeni bilgisayarlarda çalıştırılması tavsiye ediliyor.

NOT 2: AndEX Project çalışırken Google Play üzerinden indireceğiniz bütün uygulamaların çalışacağı garanti edilmemektedir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Project ROME

    Adobe'nin ücretsiz içerik yönetim platformu Project ROME grafik, animasyon, web tasarım ve metin düzenleme araçlarını bir araya getirerek, deneyimsiz kullanıcıların bile basit adımlarla yaratıcı projelere imza atmasını amaçlıyor.
  • Project Winter

    Yardım çağrısında bulunmak gerekiyor ancak içindeki hainler buna izin vermeyecek. Project Winter aksiyon dolu maceralarla seni bekliyor. 
  • Microsoft Project

    Microsoft Project 2016, Microsoft Project Standard ve Microsoft Project Professional olmak üzere iki sürümü bulunan proje yönetimi yazılımı.
  • Project CARS 3

    Project CARS 3 Steam'de! İnceleme puanı yüksek araba yarışı oyunu Project CARS 3'de heyecan dolu gerçek bir yarış deneyimi sizi bekliyor.
  • Darwin Project

    Darwin Project, Battle Royale türünde bir oyundur.
  • The NADI Project

    The NADI Project ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Undone: Project Nightmare

    Undone: Project Nightmare bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Project Argo

    Project Argo ücretsiz bir online savaş oyunudur