Angry BaBa

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Öfkelisin, stresini nasıl atacaksın?

Stresini azaltan bu oyunla! Öfkeli barbarı kontrol edeceksin. Hemen barbar ol ve düşmanlarını yen ve aynı zamanda hedefleri vurdukça heyecanlanacağın öfkeli barbarı emrin altında tut. Dinamik ve canlı 3D oyun grafiklerine sahip Angry BaBa'da Meteorlar, UFO'lar, roketler, uzay solucanları gibi nesneleri vur.

Eşyalara dokunabilmeni ve fırlatabilmeni sağlayan basit bir oyun tarzında Dev, Zombi, Golem, Noel Baba, Robot gibi çeşitli karakterlerle oynayabilirsin. Ayrıca öğelerini ve becerilerini yükselterek eşyaları daha da ileri fırlatma imkanı tanıyan bu oyunda görevini tamamladığında ödül olarak yakut alabilirsin. Diğer herkesten yüksek puan al ve ödülleri topla.

Çeşitli oyun etkinliklerine yer veren Angry BaBa'da bu etkinliklerle katılabilir ve ekstra yakut kazanabilirsiniz. Hadi şimdi stresinizi atmak için nesneleri parçala ve kendi eğlence ortamını oluştur!

Ömer Dursun

Angry BaBa

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Öfkelisin, stresini nasıl atacaksın? Hadi nesneleri parçalama zamanı.

Stresini azaltan bu oyunda öfkeli barbarı kontrol edeceksin. Hemen barbar ol ve düşmanlarını yen ve aynı zamanda hedefleri vurdukça heyecanlanacak olan öfkeli barbarı emrin altında tut. Ayrıca öğelerini ve becerilerini yükselterek eşyaları daha da ileri fırlatma imkanı tanıyan bu oyunda görevini tamamladığında ödül olarak yakut alabilirsin.

Eşyalara dokunabilmeni ve fırlatabilmeni sağlayan basit bir oyun tarzında Dev, Zombi, Golem, Noel Baba, Robot gibi çeşitli karakterlerle oynayabilirsin. Uçan nesneler pelikanlara, uzay kaplumbağalarına ve uzay vatozlarına çarptığında ödüle veren Angry BaBa'da Meteorlar, UFO'lar, roketler, uzay solucanları gibi nesnelere odaklan.

Hedefi vurduğunda Satürn'ü ve uzay vatozlarını uçuran bir etkinlik meydana gelecektir ve Angry BaBa'da bu etkinliklerle katılarak ekstra yakut kazanabilirsiniz. Hadi şimdi stresinizi atmak için nesneleri parçala ve kendi eğlence ortamını oluştur! Diğer herkesten yüksek puan al ve ödülleri topla.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Gran Racing

    Angry Gran Racing, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.
  • Angry Gran Run

    Angry Gran Run, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz bir koşma oyunudur.
  • Angry Birds Explore

    Harika deneyim sunan bir mobil oyun
  • Angry Birds Space

    Angry Birds Space ile kızgın kuşlar uzaya fırlatıldı. Android kullanıcılarının ücretsiz olarak oynayabildiği oyunda yeni karakterler, yeni özellikler ve yeni oyun modları sizi bekliyor.
  • Angry Jew

    Angry Jew eğlenceli bir ilerlemeli aksiyon oyunudur
  • Angry Cecil: A Lion's Revenge

    Angry Cecil: A Lion's Revenge kaçak avcıları avladığımız bir aksiyon oyunudur
  • Angry Birds Transformers

    Angry Birds Transformers, Rovio'nun farklı bir oynanış sunan yeni Angry Birds oyunudur.
  • Angry Cats

    Angry Cats ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir oyun. Worms oyununun dinamiklerini Tom ve Jerry ile başarıyla harmanlıyor.