Angry Birds Action!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
424 TOPLAM İNDİRME

Angry Birds Action!, Red ve arkadaşlarının yeni maceralarını konu alan bulmaca oyunu.

Angry Birds Action!, kızgın kuşların başı olarak bildiğimiz Red ve arkadaşlarının maceralarına ortak olduğumuz fizik tabanlı oynanış sunan bulmaca oyunu. Android platformunda da ücretsiz indirilebilir olan oyunda darmadağın olan köyümüzü yeniden kurma telaşına düşüyoruz. Üstelik bundan Red olarak biz sorumlu tutuluyoruz.

Yeni Angry Birds oyununda parti sonrası uyandığımızda köyümüzün dardamağın olduğunu görüyoruz ve bu üzücü olay bizim üzerimize atılıyor. Red olarak uzun diyalog sonunda buna sinirleniyor ve haberimiz dahilinde olmasa da köyümüzü eski haline çevirmek için kendimizi hazırlıyoruz. İşe yumurtaları kurtararak başlıyoruz, ilerledikçe köyümüzü oluşturacak yapıların kilidini açıyoruz.

Red, Chuck, Bomb, Terence kısacası seride gördüğümüz karakterle yine oynuyoruz. Amacımız kendimizi etrafa çarptırarak gösterilen tüm yumurtaları toplamak. Yumurtaları toplama işi başta oldukça kolay olsa da ilerleyen seviyelerde köyün yapısına bağlı zorlaşıyor. Düşünülerek ilerlenebilen bir bulmaca oyunu haline dönüşüyor. Bu arada her karakterin yumurtayı alma biçimi farklı, her biri farklı bir aksiyon içerisine giriyor.

Erkan Calp

Angry Birds Action!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
219 TOPLAM İNDİRME

Angry Birds Action! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur

Angry Birds Action! dünyanın en sevilen mobil oyunları arasında yer alan Angry Birds'ün evreninde geçen bir maceraya atıldığımız fizik tabanlı bir bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu yeni Angry Birds oyununda Angry Birds'ün sembolü olan kırmızı kızgın kuşumuz Red'in hikayesi konu alınıyor. Red arkadaşlarıyla çılgınca parti yaptığı bir gecenin ardından sabah uyandığında köyünün darmadağın olduğuna şahit oluyor. Bu da yetmiyormuş gibi bu durumdan Red sorumlu tutuluyor. Bunun üzerine Red suçsuzluğunu kanıtlayabilmek için uzun bir yolculuğa çıkıyor ve biz de ona bu serüvende eşlik ediyoruz.

Angry Birds Action!, klasik Angry Birds oynanışına sadık kalmakta. Bu sefer farklı olan şey ise kamera açısı. Oyunu artık kuşbakışı kamera açısıyla oynuyoruz ve yine Red'i sapanla fırlatarak ekrandaki yumurtaları toplamaya çalışıyoruz. Red yumurtalara değdikçe yumurtaları kurtarmaktayız, buzları kırdığımızda ise altınları toplayabiliyoruz.

Angry Birds Action! göze oldukça hoş görünen grafikleri basit ve eğlenceli bir oynanışla birleştiriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds POP 2

    Angry Birds POP 2 oyununda Kızgın Kuşlarla domuzlar güçlerini birleştiriyor.
  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Angry Birds Dream Blast

    Baloncukları patlatın, kızgın kuşları kurtarın.
  • Angry Birds 2 APK

    Angry Birds 2 APK Android oyununda kuşlarla sapanı kullanarak domuzcukları kulelerini yıkıyorsunuz. Kızgın Kuşlar 2 oyununu ücretsiz oynayın.
  • Angry Birds Star Wars

    Angry Birds Star Wars, Angry Birds serisinin Yıldız Savaşları temalı yeni oyunu.
  • Angry Birds Stella POP!

    Angry Birds Stella POP, oynaması heyecanlı olan balon patlatma oyunları ile Angry Birds'ü bir araya getiren Rovio'nun yepyeni ve eğlenceli Android oyunu.
  • Angry Birds Fight

    Angry Birds Fight, kızgın kuşların domuzcuklarla birebir dövüşlerini izlediğimiz bulmaca - savaş türünde bir Android oyunu.