Angry Birds: Dice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
355 TOPLAM İNDİRME

Angry Birds: Dice, Angry Birds karakterleri ile Las Vegas'ta yolculuğa çıktığınız masa oyunu.

Angry Birds: Dice, kızgın kuşlar ile Las Vegas’a yolculuğa çıktığımız masa oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda Angry Birds serisinin her oyununda yer almış karakterler seçilebilir olarak yer alıyor. Yine domuzcukların planlarını suya düşürmek için uğraş veriyoruz.

İster tek başımıza istersek te 2’ye 2 takım halinde oynayabildiğimiz yeni Angry Birds oyunu Angry Birds: Dice, Rovio’nun JOYCITY şirketiyle birlikte geliştirdiği bir yapım olarak karşımızda. Günahlar şehri olarak bilinen Las Vegas’ta neden bulunduğumuzu anlatan kısa bir sinematiğin ardından kendimizi kumar masasında buluyoruz. İlk görevimiz Ross adını taşıyan domuzcuğun tüm parasını almak.

Red, Chuck, Stella, Bomb ve diğer Angry Birds karakterlerinin yer aldığı oyunda sapana dokunarak zarımızı atıyor ve üzerinde bulunduğumuz kutucuğa göre aksiyona giriyoruz. Beceri kartlarımızı kullanarak domuzcuğu masadan silmeye çalışıyoruz. Zara, üzerinde yer aldığımız kutucuk ve sahip olduğumuz kartlara göre farklı hareketler sergileyen kızgın kuşlarımız, kazandıkça kendilerini geliştirebiliyor.

Türkçe dil desteği sunmadığından yabancı dil sorunu olanların oyunun öğretici aşamasında biraz zorlanacağını düşünüyorum. Bunun dışında masa oyunlarından keyif alanlar, Angry Birds serisini de kaçırmayanların keyifle oynayacağı bir mobil oyun Angry Birds: Dice.

Erkan Calp

Angry Birds: Dice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Angry Birds: Dice, sevilen Angry Birds karakterlerinin yer aldığı zar ve kartlarla oynanan masa oyunu.

Angry Birds: Dice, Kızgın kuşların lideri Red ve arkadaşlarıyla günahlar şehri olarak bilinen Las Vegas'a adım attığımız bir masa oyunu. Tekli oyuncu modu veya ikişerli takımlar halinde online modda oynama seçenekleri sunan yeni Angry Birds oyunu, iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılmasıyla sevindiriyor.

Zar atarak ilerlemeye dayanan kartlarla oynanan bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkan Angry Birds: Dice, hem iPad’in büyük ekranında da küçük ekranlı iPhone modellerinde de aynı keyifli oynanışı sunuyor bizlere. Red, Chuck, Bomb, Stella ve diğer Angry Birds serilerinin baş karakterleriyle domuzcuklara karşı kumar masasına oturuyoruz. Domuzcukların tüm parasını almaya çalışıyoruz. İşin içine zar girdiğinden şans faktörü de önemli. Şansla birlikte verilen kartları da akıllıca kullanmamız gerekiyor.

Oyunun inceliklerini öğreten öğretici bölümü de (Türkçe değil) içeren oyunun aktif internet bağlantısı gerektirdiğini de unutmadan söyleyeyim. Ek olarak oyunu ücretsiz indirebiliyorsunuz ancak oynama noktasında para harcayıp harcamamak tamamen size bağlı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Angry Birds Legends

    Angry Birds Legends Android İndir: Yeni Angry Birds oyunu Angry Birds Legends'da Kızgın Kuşlar birer savaşçı olarak karşımıza çıkıyor.
  • Angry Birds 2 APK

    Angry Birds 2 APK Android oyununda kuşlarla sapanı kullanarak domuzcukları kulelerini yıkıyorsunuz. Kızgın Kuşlar 2 oyununu ücretsiz oynayın.
  • Angry Birds Epic APK

    Angry Birds Epic APK sıra tabanlı oynanışa sahip yeni Angry Birds oyunudur. Domuzcuk adasında destansı savaşlar sizi bekliyor.
  • Angry Birds Go APK

    Angry Birds Go APK Android oyununda kızgın kuşlarla go kart yarışı sizleri bekliyor.
  • Angry Birds POP 2

    Angry Birds POP 2 oyununda Kızgın Kuşlarla domuzlar güçlerini birleştiriyor.
  • Angry Birds Dream Blast

    Baloncukları patlatın, kızgın kuşları kurtarın.