Angry Birds Epic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
13,000 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Angry Birds Epic APK sıra tabanlı oynanışa sahip yeni Angry Birds oyunudur. Domuzcuk adasında destansı savaşlar sizi bekliyor.

Angry Birds Epic APK, şimdiye kadar oynadığınız tüm Angry Birds oyunlarından oldukça farklı oynanışa ve atmosfere sahip yeni Angry Birds oyunudur. Oyunun ana karakteri ve lider konumdaki Red Bird’ün ve arkadaşlarının domuzlara karşı olan mücadelesi konu alan oyunda karakterlerin kıyafeti kadar mekanlar da dikkat çekiyor. Şimdiye kadar oynadığınız, bildiğiniz tüm Angry Birds oyunlarını unutun ve destansı bir maceranın içine atılmaya hazırlanın.

Angry Birds Epic İndir APK

Angry Birds Epic APK Android, sıra tabanlı RPG (Rol Yapma Oyunu) türünde oynanışa sahip, gerek çevre gerekse de karakter modellemelerinin ön plana çıkarıldığı farklı bir Angry Birds deneyimi sunan yeni Angry Birds oyunu. Her akıllı telefon ve tablette akıcı bir şekilde oynanabilen oyunda ortaçağ kostümlerini giymiş Red Bird’ü ve arkadaşlarını kontrol ediyor ve King Pig, Wiz, Pig, Prince Porky gibi kötü domuzlara karşı mücadele veriyoruz. Oyun sıra tabanlı olduğundan saldırdıktan sonra düşmanımızın hamlesini bekliyor ve ona göre tekrar karşılık veriyoruz. Bazı düşmanlar tek seferde saldırabilirken, bazıları yanımıza birkaç hamlede yaklaşıp bize zarar veriyor ki bu düşmanların hasar seviyeleri oldukça yüksek. Strateji de gerektiren oyunda her bir karakterin kendine has yetenekleri mevcut ve her karakterin hasar verme gücü farklı. Karakterlerin üzerlerine dokunarak o karakterlerin özelliklerine ulaşabiliyorsunuz. Bu da size hangi seviyede bir düşmanla karşı karşıya olduğunuzu görme fırsatı sunuyor.

Tropik ada, karlı dağlar, gizemli mağaralar, kabilelere ait köyler gibi farklı mekanların bulunduğu oyunda karakter sayısı oldukça fazla. Oyuna Red ile başlıyor ve düşmanlarınızı alt ettikçe yani seviye atladıkça yeni karakterler oyuna dahil oluyor. Red ile mücadele veren ilk karakter ise Red’in en iyi arkadaşı Chuck. Tabii ki sonra Bomb ve diğer kahramanlar da bu mücadelede yerini alıyor. Oyunda ilerledikçe, zırh ve kullandığımız silahlar yenileniyor, hasar verme gücümüz artıyor. Tabii biz güçlendikçe düşmanlar da güçleniyor ve daha zorlu savaşlarla karşılaşıyoruz. Çeşitli sihirler, güçlendiriciler ve koruyucular güçlü düşmanlara karşı avantaj sağlıyor.

Angry Birds Epic, ortaçağ havası estiren, kızgın kuşlarla domuzların savaşını konu alan eşsiz bir yapım. "Ücretsiz oyna" modelinin kullanıldığı Epic’i kesinlikle oynamalısınız.

Angry Birds Epic Android Oyun Özellikleri

  • Sıra tabanlı savaşlarda düşman sürüsüyle mücadele edin. Sürünüzü zafere götürmek için kuşlarınızın güçlü becerilerini kullanın!
  • Kahraman şövalye, güçlü büyücü veya yardımsever rahip olarak oynayın ve mükemmel parti için bir araya gelin!
  • Seviye atlayın ve Kral Domuz, Prens Şişko veya Dahi Domuz gibi güçlü kötüleri yenmek için kuşlarınıza hükmedin.
  • Yüzlerce silah ve sihirli iksir üretin. Güçlü büyülerle en iyi ekipmanınızı daha da geliştirin.
  • Nadir ekipman setlerini tamamlayın ve savaşta yıkıcı güç efektlerini açığa çıkarmak için kullanın.
  • Arenada dünyanın dört bir yanından gerçek oyuncularla mücadele edin. Elmas ligine kadar çıkın ve liderlik tablosunda en üstte yerinizi alın.
  • Değerli yükseltmeler ve ödüller kazanmak için sınırlı süreli etkinliklere katılın.

 

Erkan Calp

Angry Birds Epic

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,784 TOPLAM İNDİRME

Angry Birds Epic, kızgın kuşlarla domuzlar arasındaki savaşı temel alan sıra tabanlı rpg oyunudur.

Angry Birds Epic, sıra tabanlı rol yapma oynanışı ve farklı atmosferi ile şimdiye kadarki tüm Angry Birds oyunlarından tamamen farklı. “Ücretsiz Oyna” modelinin geçerli olduğu yeni Angry Birds oyununda Red, Chuck, Bomb ve diğer kahramanlarımız kötü domuzlarla karşı karşıya geliyor. Gerek kendinizin gerekse de Red’in arkadaşlarının sihirli güçlerini kullanarak onları yenebilirsiniz. Sinirli kuşlarla savaşa hazır mısınız?

Her seviye akıllı cihazda oynanabilen popüler beceri oyunu Angry Birds’ün en yeni oyunu Epic, sıra tabanlı oynanışı, atmosferi ve hikayesi ile serinin diğer oyunlarından farklılık gösteriyor. Angry Birds oyununun baş karakteri Red ve onun arkadaşlarının yeşil burunlu pis domuzlara karşı olan savaşını konu alan oyunda çok fazla sayıda ilginç karakter ve mekan mevcut. İyi tarafta olan Red, Chuck, Bomb ve kötü tarafta olan King Pig, Wiz Pig, Prince Porky daha önce görmediğimiz veya farklı şekilde karşımıza çıkan oyuna dahil edilmiş karakterlerden sadece birkaçı. Oyunda her bir karakterin vuruş gücü ve savaşması farklılık gösteriyor. Gücünüzü yenileyerek veya sihirli güçlerinizi kullanarak rakibinize karşı üstünlük kazanabiliyorsunuz. Özellikle birden fazla savaşçı ile karşılaştığınızda bu seçenekler oldukça işinize yarıyor. Tabii ki bu güçlendiricilerin oyunun başlarında açık olmadığını, ilerledikçe yani kademe kademe açıldığını belirteyim.

Gizemli mağaralar, karlı dağlar, tropik kumsallar ve daha onlarca ilginç yerde irili ufaklı domuzlarla savaştığımız oyunun kontrolleri oldukça basit tutulmuş. Kahraman savaşçılarımıza basılı tutup düşmana sürüklediğimizde saldırıyor, kahramanlarımızın üzerine dokunduğumuzda da korunma mekanizmasını aktif etmiş oluyoruz. Korunma kalkanı aktif iken düşmanların saldırı gücü bir nebze azalmış oluyor. Bunun dışında ekranın alt ve orta bölümünde yer alan güçlendirici de kahramanlarımızın bitirici vuruşlarını yapmasına yarıyor.

Angry Birds serisinin en yeni oyunu Epic, hem akıllı telefon hem de tabletinizde sıkılmadan oynayabileceğiniz harika bir sıra tabanlı rol yapma oyunu. Üstelik ücretsiz!

 

1.0.9 sürüm yenilikleri:

  • Çeşitli hata düzeltmeleri
Erkan Calp

Angry Birds Epic

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,641 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Angry Birds Epic, kızgın kuşların yeşil burunlu domuzlarla ortaçağdaki savaşını konu alan yeni Angry Birds oyunudur.

Angry Birds Epic, Rovio’nun akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için ücretsiz sunduğu sıra tabanlı oynanışa sahip yeni Angry Birds oyunudur. Rol yapma ve strateji türünü birleştiren yapım bizleri kızgın kuşlar ve domuzcukların ortaçağdaki savaşına götürüyor.

Angry Birds oyununun öne çıkan karakteri Red ve arkadaşlarının aralarında King Pig, Wiz Pig, Prince Porky’nin de bulunduğu birçok kötüyle mücadelesini konu alan Epic’te gerek karakterlerin kostümleri gerekse de savaş mekanları oldukça başarılı. Kahramanlarımızın zırhları, silahları, sihirli güçleri her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Eğlenceli müziklerle ve kaliteli grafiklerle süslenen oyunda Red ve arkadaşlarını yönetiyoruz. Acemi ve oldukça zayıf bir savaşçı olarak oyuna başlıyor, savaşları kazandıkça kahramanımızın zırh, silah ve iksirlerini yenileyebiliyor ve kendimizi geliştirebiliyoruz.

Alışılmışın dışında bir Angry Birds deneyimi sunan Epic’te oyun boyunca birbirinden ilginç kıyafetlere bürünmüş domuz savaşçılar karşımıza çıkıyor. Bazılarını tek başımıza yenebiliyorken, bazılarını yenmek için güçlendiricileri kullanmamız ve/veya arkadaşımızın yardımını almamız gerekiyor. Sahip olduğumuz tüm güçlendiricilere ekranın sağ üst bölümündeki iksir simgesinden ulaşıyoruz. Herhangi birini kullanmak içinse tek yapmamız gereken güçlendiriciye basılı tutup kahramanımızın üstüne getirmek. Tabii ki savaş alanını ve düşmanı yerle bir eden bu güçlendiriciler sınırlı sayıda sunulduğundan hepsini bir çırpıda kullanmamanızı öneririm. Güçlendiricilerin kullanımından bahsetmişken kahramanların kontrolü de oldukça basit. Red ve arkadaşının üzerine basılı tutup domuzlara sürükleyerek saldırıda bulunmuş, sadece üzerlerine dokunarak koruma kalkanını aktif etmiş oluyoruz. Oyun sıra tabanlı oynanışa sahip olduğundan saldırıları doğru zamanda doğru savaşçı üzerinde gerçekleştirmemiz gerekiyor. Savaştan galip çıkabilmemiz için en az 1 kahramanımızın hayatta kalması gerekiyor. Ya Red ya da arkadaşlarının hayatta kalması bulunduğunuz seviyeyi geçmeniz için yeterli.

Angry Birds Epic, 512MB bellekli Windows Phone telefonunuzda da rahatlıkla oynayabileceğiz oldukça eğlenceli bir rol yapma ve strateji oyunu. Kızgın kuşların savaşçı kimliğine büründüğü bu yepyeni Angry Birds oyununu kesinlikle oynamalısınız.

1.0.9 sürüm yenilikleri:

  • Çeşitli hata düzeltmeleri
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds 2 APK

    Angry Birds 2 APK Android oyununda kuşlarla sapanı kullanarak domuzcukları kulelerini yıkıyorsunuz. Kızgın Kuşlar 2 oyununu ücretsiz oynayın.
  • Angry Birds Go APK

    Angry Birds Go APK Android oyununda kızgın kuşlarla go kart yarışı sizleri bekliyor.
  • Angry Birds Legends

    Angry Birds Legends Android İndir: Yeni Angry Birds oyunu Angry Birds Legends'da Kızgın Kuşlar birer savaşçı olarak karşımıza çıkıyor.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Bad Piggies APK

    Bad Piggies APK, bulmaca türünde Türkçesi Kötü Domuzcuklar oyunu olan eğlenceli bir yapım. Angry Birds'ün yapımcılarından gelen oyun ücretsiz!
  • Angry Birds Dream Blast

    Baloncukları patlatın, kızgın kuşları kurtarın.
  • Angry Birds POP 2

    Angry Birds POP 2 oyununda Kızgın Kuşlarla domuzlar güçlerini birleştiriyor.