Angry Birds Explore

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil oyun

Angry Birds Explore, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil oyun olarak ön plana çıkıyor.

Eğlenceli ve renkli kuşları bularak zaman geçirebileceğiniz bir oyun olan Angry Birds Explore, eşsiz deneyim yaşamanıza olanak sağlayan bir oyundur. Anrgy Birdsin en yeni oyunu olarak ön plana çıkan Angry Birds Explore oyununda heyecan verici bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Eğlenceli mini oyunları oynayarak zaman geçirebileceğiniz oyunda renkli görseller ve hoş animasyonlar yer alıyor. Arttırılmış gerçeklik oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda gizemli kutuları da açarak çeşitli ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz. Kendi adanızı geliştirerek eşsiz bir deneyim yaşayabileceğiniz  Angry Birds Explore oyununu sakın kaçırmayın.

Angry Birds Explore oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Angry Birds Explore

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
154 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil oyun

Angry Birds Explore, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil oyun olarak ön plana çıkıyor.

Angry Birds ürünlerinin üzerlerindeki kodları tarayarak mini oyunlar oynayabileceğiniz bir oyun olan Angry Birds Explore, heyecan verici deneyimi ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çekiyor. Hoş grafikleri ve eşsiz kurgusuyla karşımıza çıkan oyunda arttırılmış gerçeklik deneyimi de yaşayabiliyorsunuz. Oyunda gizemli kutuları da açarak çeşitli ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz. Kendi adanızı geliştirerek eşsiz bir deneyim yaşayabileceğiniz  Angry Birds Explore oyununu sakın kaçırmayın. Angry Birds oynamayı sevenlerin telefonlarında mutlaka yer alması gereken bir oyun olan Angry Birds Explore oyununu kaçırmayın.

Angry Birds Explore oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds Star Wars

    Angry Birds Star Wars, Angry Birds serisinin Yıldız Savaşları temalı yeni oyunu.
  • Angry Birds Space

    Angry Birds Space ile kızgın kuşlar uzaya fırlatıldı. Android kullanıcılarının ücretsiz olarak oynayabildiği oyunda yeni karakterler, yeni özellikler ve yeni oyun modları sizi bekliyor.
  • Angry Birds Legends

    Angry Birds Legends Android İndir: Yeni Angry Birds oyunu Angry Birds Legends'da Kızgın Kuşlar birer savaşçı olarak karşımıza çıkıyor.
  • Angry Birds Go APK

    Angry Birds Go APK Android oyununda kızgın kuşlarla go kart yarışı sizleri bekliyor.
  • Angry Birds POP 2

    Angry Birds POP 2 oyununda Kızgın Kuşlarla domuzlar güçlerini birleştiriyor.
  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Angry Birds Dream Blast

    Baloncukları patlatın, kızgın kuşları kurtarın.