Angry Birds Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
514 TOPLAM İNDİRME

Angry Birds Fight, kızgın kuşların domuzcuklarla birebir dövüşlerini izlediğimiz bulmaca - savaş türünde bir Android oyunu.

Angry Birds Fight, Android cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz yepyeni bir Angry Birds oyunu. Angry Birds Stella POP! oyunundan sonra karşımıza çıkan yapım adından da anlayacağınız üzere kızgın kuşların domuzlarla teke tek dövüşü üzerine kurulu.

Angry Birds serisinin yeni oyunu Angry Birds Fight, üçlü eşleştirme üzerine kurulu ve oynadıkça oynamak isteyeceğiniz bir yapım. Oyunda Red, Chuck, Stella, Matilda, Bomb, Blues gibi serinin yeni oyunlarında karşımıza çıkan karakterlerle domuzcuklara karşı mücadele ediyoruz. Dövüşme ise oldukça ilginç. Öncelikle tabloda oyunun öne çıkan karakterlerini birbiriyle eşleştiriyoruz. Bunun için 45 saniye süre veriliyor. Süre sonunda kızgın kuşlardan biri ile domuzcuklar karşı karşıya geliyor. Kısa ve hızlı geçen dövüşlerde müdahale edemiyor, sadece izliyoruz.

Bazen tropik bir adada, bazen denizin ortasında, bazen de yemyeşil bahçelerde dövüştüğümüz oyunda seçilebilir ilk karakter tahmin edeceğiniz üzere ekibin lideri konumunda cesaret ve güçlü olması ile dikkat çeken, savaşta oldukça saldırgan davranan Red. Dövüşleri kazandıkça oyuna yeni karakterler dahil oluyor. Oynayabildiğimiz diğer karakterler arasında bir ninja kadar hızlı ve bir dalgıç kuşu kadar çılgın hızlı düşünen ve rakibinin başını döndüren Chuck, güzelliği ile etkileyen kabarcık çıkararak rakibini havada uçuran Stella, yumurtaları canı pahasına koruyan Matilda, gücünü nasıl kullanacağını bilmeyen imha uzmanı Bomb ve üçlü olarak hareket eden dövüşte ne yapacağı belli olmayan ve kesinlikle küçümsenmemesi gerek Blues yer alıyor. Bu karakterler dediğim gibi ilerledikçe açılıyor.

Çoklu oyuncu desteği sayesinde arkadaşlarımızı davet edip onlarla birlikte oynayabildiğimiz yeni Angry Birds oyununda dövüş kazandıkça kızın kuşlarımızın güçlerini yenileyebiliyoruz. Hayatımızı etkileyen ve saldırıcı gücümüzü artıran kask ve çeşitli silahların yanında aksesuarlar alarak avantaj sağlayan yetenekler ekleyebiliyoruz. Bunları dövüş sonlarında kazandığımız altınlar ile açabiliyoruz.

Angry Birds Fight, bulmaca ve savaş öğelerini içeren süper eğlenceli bir Angry Birds oyunu olmuş ve hem tekil hem de arkadaşlarla beraber oynanabilmesi oldukça güzel.

Erkan Calp

Angry Birds Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
381 TOPLAM İNDİRME

Angry Birds Fight, kızgın kuşların domuzlarla birebir dövüşünü konu alan yeni Angry Birds oyunu ve iOS için ücretsiz.

Angry Birds Fight, adından da anlayacağınız üzere kızgın kuşlar ile domuzcukların teke tek kozlarını paylaştıkları yeni Angry Birds oyunu. iOS tabanlı iPhone ve iPad’inize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz oyun bulmaca ve savaş öğelerini bir arada sunuyor ve de oldukça sürükleyici bir oynanışa sahip.

Angry Birds Stella POP! oyunundan sonra karşımıza çıkan Angry Birds Fight oyunu da serinin ilk oyunlarından oldukça farklı bir çizgi çiziyor. Kuşların lideri Red başta olmak üzere oyunun sevilen tüm karakterlerini alıp domuzcukları dövüşte yenmeye çalışacağınız oyunun oynanışı çok basit. Red, Chuck, Stella, Blues, Matilda ve Bomb karakterlerinin yer aldığı geniş bir tabloda aynı karakterleri birbiriyle eşleştiriyorsunuz. 45 saniye boyunca çapraz, dikey ve yatay konumda karakter eşleşmesi yapıyorsunuz. Süre bitiminde de karakterler birebir dövüşmeye başlıyor. Kendi kendilerine dövüştüklerinden müdahale edemiyorsunuz. Bu yüzden dövüş aşamasına geçmeden tabloda yapacağınız hareketler oldukça önemli. Tabii ki dövüş sonrası karakterleri güçlendirmeniz de hayatta kalmaları ve daha iyi dövüşmeleri için önemli.

Tek başınıza oynayabildiğiniz gibi Facebook hesabınızı bağlayarak arkadaşlarınızla birlikte oynayabildiğiniz Angry Birds Fight oyununda toplam 6 karakterle oynayabiliyorsunuz. Oyuna ilk Red ile başlıyorsunuz. Farklı dövüş ve savunma yeteneğine sahip birbirinden ilginç karakterler siz dövüştükçe oyuna dahil oluyor. Hepsi açılabilir olduğunda aralarında seçim yapabiliyorsunuz. Daha önce dediğim gibi oyunda başarılı olabilmek için karakterlerin güçlerini kesinlikle yenilemeniz gerekiyor. Kuşların daha fazla hayatta kalmalarına ve daha etkili vuruşlar yapabilmelerine imkan tanıyan farklı silah ve aksesuarları dövüş sonrası kazandığınız altınları harcayarak satın alabiliyorsunuz; para harcamanız gerekmiyor.

Angry Birds Fight, hem iPhone hem iPad’de oynanabiliyor. Üçlü eşleştirmeye dayanan savaş oyunlarını seviyorsanız, kızgın kuşlar ile domuzların kimi zaman tropik adada kimi zaman kara sularda birebir kapışmasını izleyebileceğiniz bu oyunu indirmenizi öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds POP 2

    Angry Birds POP 2 oyununda Kızgın Kuşlarla domuzlar güçlerini birleştiriyor.
  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Angry Birds Dream Blast

    Baloncukları patlatın, kızgın kuşları kurtarın.
  • Angry Birds 2 APK

    Angry Birds 2 APK Android oyununda kuşlarla sapanı kullanarak domuzcukları kulelerini yıkıyorsunuz. Kızgın Kuşlar 2 oyununu ücretsiz oynayın.
  • Angry Birds Star Wars

    Angry Birds Star Wars, Angry Birds serisinin Yıldız Savaşları temalı yeni oyunu.
  • Angry Birds Stella POP!

    Angry Birds Stella POP, oynaması heyecanlı olan balon patlatma oyunları ile Angry Birds'ü bir araya getiren Rovio'nun yepyeni ve eğlenceli Android oyunu.
  • Angry Birds Action!

    Angry Birds Action!, Red ve arkadaşlarının yeni maceralarını konu alan bulmaca oyunu.