Angry Birds Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
5,061 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Angry Birds Friends, popüler Angry Birds oyunun arkadaşlarla yarışmaya dayalı olan sürümü.

Angry Birds Friends, popüler Angry Birds oyununun arkadaşlarla yarışmaya dayalı olan sürümü.

Angry Birds Friends ile hafta boyunca oynadığını oyunda elde ettiğinzi başarılı arkadaşlarınızın başarılarıyla kıyaslayabilirsiniz. Haftanın sonundaysa elde edilen puanlara göre altın, gümüş ya da bronz madalyanın sahibi olabilirsiniz. Ancak elde edilen başarıların mükafatını almak için her zaman haftanın sonunu beklemek gerekmiyor. Zira oyunda günlük ödüllendirmeler de yer alıyor. 

Android işletim sistemi mobil cihazlar için Rovio tarafından hazırlanmış bulunan oyunda yine kızgın kuşların ve kurnaz domuzcukların maceralarına konuk oluyoruz. Kazanılan başarılar ve puanları arkadaşlarına hediye göndermek üzere harcayabilirsiniz.

Facebook arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz Angry Birds Friends oyununda eğlenceli vakit geçirmek neredeyse kaçınılmaz.

Angry Birds Friends oyununun öne çıkan özellikleri:

  • Yeni özellikler.
  • Arkadaşlarla yarışma imkânı.
  • İyileştirilmiş arayüz.
  • Ek süper güçler.
Onur Şendere

Angry Birds Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,362 TOPLAM İNDİRME
43.5 MB DOSYA BOYUTU

Angry Birds Friends, arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz yeni bir Angry Birds sürümü.

Angry Birds Friends, arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz yeni bir Angry Birds sürümü.

Rovio bu kez ek özelliklerin katıldığı yeni oyunuyla karşımızda: Angry Birds Friends

Angry Birds Friends oyununu isterseniz tek başınıza isterseniz de Facebook arkadaşlarınızla kıyasıya bir mücadele içine girerek oynayabilirsiniz. Bir hafta boyunca arkadaşlarınızla rekabete girerek başarınızı artırmak için onlarla yarışın. Haftanın sonunda oyunun size sürprizleri oluyor. Eğer puanınız yeterince yüksekse altın madalyanın sahibi oluyorsunuz. Yine puan sıralamasına göre gümüş ve bronz madalya dağıtılıyor. Hafta sonunu beklemek Angry Birds severlere zor gelebilir. Bu yüzden oyunda iyi puan aldığınızda günlük ödüllerle de karşılaşabiliyorsunuz. Oyuna katılan diğer bir özellik de kazandığınız başarıları ve puanları arkadaşlarınıza hediye göndermek için harcayabilmeniz. Daha da iyileştirilmiş arayüzle karşımıza çıkan oyunda artık kuşları fırlatmak için daha çok sayıda ek süper güçlere sahip olacaksınız.

Rovio’nun yeni oyununu iPhone, iPad ya da iPod Touch cihazınızda oynamanız mümkün. Rovio bu oyunda çok büyük değişiklikler yapmamış. Yine eskiden olduğu gibi kuşlar ile domuzcukların bitmeyen maceraları var. 

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds Stella

    Angry Birds Stella tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve Angry Birds'ün devamı niteliği taşıyan bir oyun.
  • Angry Birds Star Wars

    Angry Birds Star Wars, Angry Birds serisinin Yıldız Savaşları temalı yeni oyunu.
  • Angry Birds Rio

    Kızgın kuşların Rio'da geçen maceralarını konu alan ünlü Angry Birds oyunudur.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Angry Birds Legends

    Angry Birds Legends Android İndir: Yeni Angry Birds oyunu Angry Birds Legends'da Kızgın Kuşlar birer savaşçı olarak karşımıza çıkıyor.
  • Angry Birds 2 APK

    Angry Birds 2 APK Android oyununda kuşlarla sapanı kullanarak domuzcukları kulelerini yıkıyorsunuz. Kızgın Kuşlar 2 oyununu ücretsiz oynayın.
  • Angry Birds Epic APK

    Angry Birds Epic APK sıra tabanlı oynanışa sahip yeni Angry Birds oyunudur. Domuzcuk adasında destansı savaşlar sizi bekliyor.