Angry Birds Match

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
260 TOPLAM İNDİRME

Angry Birds Match, Kızgın Kuşların parti vermesine yardımcı olduğunuz eğlenceli Android oyunu.

Angry Birds Match, Rovio tarafından geliştirilen Kızgın Kuşlar serisinin yeni oyunu. Android platformuna ücretsiz çıkış yapan oyunda parti ortamını alt üst eden domuzcuklarla mücadele ediyoruz. Kaçışan yavru kuşları bulup partinin devam etmesini sağlamalıyız.

Yeni Angry Birds oyununda parti havasını bozan sevimsiz domuzcukları partiye davetsiz misafir olarak geldiklerine bin pişman ediyoruz. Kendi hallerinde eğlenen, kızgın kum, güneş ve denizin tadını çıkaran yavru kuşların eğlenceli ortamını darmadağın eden domuzcuklar bunu hak ediyor. Bir yandan domuzcuklarla uğraşırken diğer yandan kaçan yavruları bulmaya çalışıyoruz. Partinin yeniden başlaması için elimizden geleni yapmamız gerekiyor.

Klasik üçlü eşleştirme formunda hazırlanan yeni Angry Birds oyununda 300’den fazla zorlu bölüm yer alırken, çılgın partiyi devam ettirmek adına çıktığımız bu yolda birbirinden şirin 50 yavru ile tanışıyoruz.

Erkan Calp

Angry Birds Match

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
173 MB DOSYA BOYUTU

Angry Birds Match, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynayabileceğiniz Kızgın Kuşlar oyunu.

Angry Birds Match, Rovio’nun seriye dönüşen popüler Kızgın Kuşlar oyununun yenisi. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan yapımda bu sefer bir partiye davetliyiz. Çılgınca eğlenen yavru kuşların keyiflerini bozan domuzcuklar karşılarında elbette bizi buluyorlar.

iPhone ve iPad’de oynanabilen yeni Angry Birds oyununda adada parti veren yavru kuşların eğlencesini bölen, parti ortamını darmadağın eden domuzcuklarla mücadele ediyoruz. Domuzcukların baskınından korkup sağa sola kaçan yavru kuşları bir araya getirerek partinin devam etmesini sağlamamız isteniyor. Red, Bomb, Chuck ve diğer kuşlardan yardım isteyerek şirin yavruları buluyoruz.

Offline oynama seçeneği sunan yeni Kızgın Kuşlar oyunu, klasik üçlü eşleştirme oyunlarından farksız. 300’den fazla bölüm boyunca 50’ye yakın yavru kuşla tanışıyoruz. Onları bulup partinin yeniden düzenlenmesini sağlamak için her bölümde 4 veya daha fazla sayıda objeyi yan yana getirerek domuzcukları yok etmemiz yeterli oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds POP 2

    Angry Birds POP 2 oyununda Kızgın Kuşlarla domuzlar güçlerini birleştiriyor.
  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Angry Birds Dream Blast

    Baloncukları patlatın, kızgın kuşları kurtarın.
  • Angry Birds 2 APK

    Angry Birds 2 APK Android oyununda kuşlarla sapanı kullanarak domuzcukları kulelerini yıkıyorsunuz. Kızgın Kuşlar 2 oyununu ücretsiz oynayın.
  • Angry Birds Star Wars

    Angry Birds Star Wars, Angry Birds serisinin Yıldız Savaşları temalı yeni oyunu.
  • Angry Birds Stella POP!

    Angry Birds Stella POP, oynaması heyecanlı olan balon patlatma oyunları ile Angry Birds'ü bir araya getiren Rovio'nun yepyeni ve eğlenceli Android oyunu.
  • Angry Birds Action!

    Angry Birds Action!, Red ve arkadaşlarının yeni maceralarını konu alan bulmaca oyunu.