Angry Birds Stella POP!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,629 TOPLAM İNDİRME

Angry Birds Stella POP, oynaması heyecanlı olan balon patlatma oyunları ile Angry Birds'ü bir araya getiren Rovio'nun yepyeni ve eğlenceli Android oyunu.

Angry Birds Stella POP, hem balon patlatma oyunu severlere hem de dünyanın en popüler oyunlarından bir tanesi olan Angry Birds severler için geliştirilen yeni, heyecanlı ve eğlenceli bir Android oyunu. Henüz çok yeni olan Angry Birds Stella POP, Android ve iOS uygulama marketlerindeki yerini aldı.

Angry Birds oyunuyla birlikte popülerleşen Rovio, daha sonra bu oyunu seriler halinde genişleterek farklı versiyonlarını çıkarıyordu. Fakat bu sefer kızgın kuşlarımızı balon patlatma oyununa dahil ederek, ortaya bağımlısı olacağımız yeni bir oyun çıkardı.

Klasik balon patlatma oyunları ile aynı yapıya sahip olmasına rağmen, bambaşka bir temaya sahip olan Angry Birds Stella POP'da balonları patlatabilmek için aynı renkli balonlarını üzerlerine atmanız gerekiyor. . Balonları patlatabilmek için 3 veya daha fazla sayıdaki aynı renkli balonu yanyana getirmeniz gerekiyor. ayrıca balonlar içerisine yerleştirilen domuzcukları da patlatarak özel efektli patlamalara tanık olabilirsiniz. Balon atmak dışında her biri özel güçlere sahip olan kızgın kuşlarımızı da atarak, bölümleri daha kolay geçebiliyorsunuz.

Pek çok bölümden oluşan Angry Birds Stella POP, Angry Birds oyunundaki bölüm yapısının aynısına sahip. Aslında bu tür oyunların hepsinde benzer şekilde bölümlendirme uygulanıyor. Oyundaki bölümleri geçebilmek zaman zaman kolay olabikir fakat önemli olan bu bölümleri yüksek puanlar alarak bitirmek. Bunun için patlamaları seri halde yani kombo yapmanız gerekli. Böylece çok daha yüksek puanlara ulaşabiliyorsunuz. ayrıca kombolar yaparken özel patlama efektleri sayesinde daha büyük alandaki topları yok edebiliyorsunuz.

Diğer oyunlarından da bildiğimiz üzere Rovio'nun son oyunu Angry Birds Stella POP'un da grafikleri oldukça etkileyici ve güzel. Bu nedenle oyunu oynarken sıkılmayacağınızı yada tam tersi kitlenerek saatlerce oynayabileceğinizi düşünüyorum.

Oyuna Facebook hesabınız ile bağlanarak oyunu oynayan arkadaşlarınızın da hangi bölümde olduklarını görebiliyor ve çekişmeli yarışlara girebiliyorsunuz. Çok taze olan uygulamayı hemen ücretsiz olarak indirip yarışa arkadaşlarınızdan bir adım önde başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Angry Birds Stella POP!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
400 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Angry Birds Stella POP! karşımıza serinin ruhunu başarıyla devam ettiren, eğlenceli bir balon patlatma oyunu olarak çıkıyor.

Angry Birds Stealla POP! iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlence dozu yüksek bir bulmaca ve beceri oyunu olarak tanımlanabilir. Alıştığımız Angry Birds temasından epey farklı bir çizgide ilerleyen Stella POP!'da renkli balonları patlatmaya çalışıyoruz. Bu aşamada hem balonu nereye fırlatmamız gerektiğini bulmalı, hem de fırlatma aşamasında çok iyi nişan almalıyız.

Angry Birds'ü Angry Birds yapan sapan ve kızgın kuşlar bu oyunda da yer alıyorlar. Bu öğelerle birlikte farklı bir oyun kategorisine adım atılmış olsa da hala Angry Birds'ün ruhunun korunduğunun sinyalleri veriliyor. Stella POP!'a giriş yaptığımızda karşımıza rengarenk görseller ve akıcı animasyonlarla zenginleştirilmiş bir atmosfer çıkıyor. Alıştığımız Angry Birds havası aynen bu oyuna da aktarılmış.

Oyundaki temel amacımız diğer balon patlatma oyunlarında olduğu gibi aynı renklere sahip balonları bir araya getirerek patlamalarını sağlamak ve domuzcukları bu şekilde durdurmak. Ne kadar çok aynı renk balonu bir araya getirirsek zincirleme reaksiyon oluşturduğumuz için o denli yüksek puan alıyoruz. Bölümler esnasında karşımıza çıkan bonuslar kazanacağımız puanı artırma şansı veriyor. Bu öğeleri kullanarak puanlarımızı katlayabiliyoruz.

Stella POP!'daki ilk bölümler kolay lokma gibi gözükse de ilerledikçe işin rengi değişiyor ve bölümler zorlayıcı bir hal almaya başlıyor. Onlarca farklı bölüme sahip olan oyun kolay kolay biteceğe benzemiyor. Uzun soluklu bir macera sunması oyunun en fazla hoşumuza giden detayları arasında yer alıyor.

Facebook desteği sunan oyunda dilersek arkadaşlarımızla rekabet etme şansına da sahip oluyoruz. Eğer siz de Angry Birds serisinin hayranıysanız ve bu popüler oyunun heyecanını daha uzun süre yaşamak istiyorsanız Angry Birds Stealla POP! Sizin için iyi bir seçenek olabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds Stella

    Angry Birds Stella tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve Angry Birds'ün devamı niteliği taşıyan bir oyun.
  • Angry Birds POP 2

    Angry Birds POP 2 oyununda Kızgın Kuşlarla domuzlar güçlerini birleştiriyor.
  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Angry Birds Dream Blast

    Baloncukları patlatın, kızgın kuşları kurtarın.
  • Angry Birds 2 APK

    Angry Birds 2 APK Android oyununda kuşlarla sapanı kullanarak domuzcukları kulelerini yıkıyorsunuz. Kızgın Kuşlar 2 oyununu ücretsiz oynayın.
  • Angry Birds Star Wars

    Angry Birds Star Wars, Angry Birds serisinin Yıldız Savaşları temalı yeni oyunu.
  • Angry Birds Action!

    Angry Birds Action!, Red ve arkadaşlarının yeni maceralarını konu alan bulmaca oyunu.