Angry Birds Transformers

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3,420 TOPLAM İNDİRME
129 MB DOSYA BOYUTU

Angry Birds Transformers, Rovio'nun farklı bir oynanış sunan yeni Angry Birds oyunudur.

Angry Birds Transformers, Rovio’nun tablet ve telefonlarda ücretsiz olarak oynanabilen yeni Angry Birds oyunudur. Klasik sapan tabanlı oynanışa sahip Angry Birds oyunlarından sıkılanlar için harika bir alternatif olan Transformers oyununda kızgın kuşlar kimi zaman arabaya, kimi zaman uçağa, kimi zaman da tanka dönüşebilen robotlar yerine geçiyor. Kızgın kuşlar hiç olmadıkları kadar güçlü ve tehlikeli.

Meşhur Transformers filminden uyarlanan yeni Angry Birds oyunu Autobirds ve Deception’ların birlik olup yumurta botları durdurmalarını konu alıyor. Serinin diğer oyunları olduğu gibi yine harika 3 boyutlu grafikler eşliğinde oynadığımız oyunda ana karakterler olan Red’i Opimus Prime rolünde, onun en iyi arkadaşı Chuck’ı Bumblebee rolünde görüyoruz. Soldan sağa akan ve ateş et – kaç oynanış tarzının benimsendiği oyunda gelen saldırıları önlemek için lazerimizi kullanıyor, seçtiğimiz karaktere bağlı olarak araba, kamyon, tank ve uçağa dönüşüyoruz.

Hem karakter ve çevre modellemelerinin hem de animasyonların (Kızgın kuşların dönüşümü uğraması başarılı bir şekilde yansıtılmış ve oyunun hızını kesmiyor.) kaliteli olduğu oyunda robotlarımızı yükseltmemiz de mümkün. Her Transformers karakterinin kullandığı silahları yenileyebiliyor, yeteneklerini geliştirebiliyoruz.

Rovio’nun 13 yaş ve üzeri kullanıcıları için uygun gördüğü Angry Birds Transformers, 129 MB büyüklüğünde ve ücretsiz olarak oynanabiliyor. Oyunu ilk defa açtığınızda arka planda ek içerikler için bir indirme gerçekleştirildiğini de belirtelim.

Erkan Calp

Angry Birds Transformers

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,573 TOPLAM İNDİRME
94.5 MB DOSYA BOYUTU

Angry Birds Transformers, robotların kıyasıya savaşını konu alan yeni Angry Birds oyunudur.

Angry Birds Transformers, Rovio’nun 3 boyutlu grafiklerle süslenmiş ateş et – kaç oynanış tarzına sahip yeni Angry Birds oyunudur. Hem iPhone hem de iPad’inize ücretsiz yükleyerek oynayabileceğiniz oyunda aksiyon dolu sahneler hiç eksik olmuyor; bu da beraberinde hızlı olmayı ve çabuk düşünmeyi gerektiriyor.

Detaylı hazırlanmış karakter ve çevre modellemelerinin yanı sıra animasyonların da son derece başarılı olduğu yeni Angry Birds Transformers oyunu, Autobirds (Transformers filminde Autobot’lardan esinlenerek hazırlanılmış karakterler.) ile Deceptihogs (Yine Transformers filminden tanıdığımız Deception’lar) arasında geçen savaşı konu alıyor.

Soldan sağa doğru akan oynanışı sahip oyunda robot kostümlerini giymiş Angry Birds karakterleri oldukça fazla sayıda silahı ustalıkla kullanarak aralarında domuz ve binaların da bulunduğu arka plana konumlandırılmış hedefleri etkisiz hale getiriyor.

Oyundaki karakterlere bakacak olursak; Angry Birds’ün ana karakteri Kırmızı Kızgın Kuşu Optimus Prime rolünde, sarı kuşu Chuck’ı Hal, Bubbles, Terrence’ı Bumblebee, Grimlock, Jazz ve Heatwave rolünde görüyoruz. Corporal Pig, Foreman Pig, King Pig, Chef Pig ise Galvatron, Lockdown, Megatron, ve Soundwave/Starscream rollerini üstleniyor.

Angry Birds Transformers, 94.5MB boyutunda ve iOS 7 üzeri tüm iPhone ve iPad’lerde oynanabiliyor. Ücretsiz olan oyunun oyun içi satın alımlar içerdiğini de hatırlatalım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds Seasons

    Angry Birds Seasons'da dünyanın dört bir köşesinde domuzları kovalamaya devam ediyoruz.
  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Angry Birds Legends

    Angry Birds Legends Android İndir: Yeni Angry Birds oyunu Angry Birds Legends'da Kızgın Kuşlar birer savaşçı olarak karşımıza çıkıyor.
  • Angry Birds 2 APK

    Angry Birds 2 APK Android oyununda kuşlarla sapanı kullanarak domuzcukları kulelerini yıkıyorsunuz. Kızgın Kuşlar 2 oyununu ücretsiz oynayın.
  • Angry Birds Epic APK

    Angry Birds Epic APK sıra tabanlı oynanışa sahip yeni Angry Birds oyunudur. Domuzcuk adasında destansı savaşlar sizi bekliyor.
  • Angry Birds Space

    Angry Birds Space ile kızgın kuşlar uzaya fırlatıldı. Android kullanıcılarının ücretsiz olarak oynayabildiği oyunda yeni karakterler, yeni özellikler ve yeni oyun modları sizi bekliyor.
  • Angry Birds Go APK

    Angry Birds Go APK Android oyununda kızgın kuşlarla go kart yarışı sizleri bekliyor.