Animal Crossing: Pocket Camp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,531 TOPLAM İNDİRME

Nintendo'nun yeni oyununda sevimli dostlarımızla kamp hayatı yaşıyoruz.

Animal Crossing: Pocket Camp, Nintendo’nun Android platformunda ücretsiz indirmeye açtığı yaşam simülasyon oyunu. Birbirinden sevimli hayvan dostlarımızla kamp hayatı yaşadığımız oyunda tamamen özgürüz.

Mobil platformda Super Mario Run ile büyük başarı elde eden Nintendo’nun belli ülkelerde oynamaya açtığı yeni oyunu Animal Crossing: Pocket Camp’de kampın yöneticisi konumundayız. Köpek, kedi, kuş, kuzu, tavşan ve daha nice sevimli hayvanlara arkadaşlarımızla beraber kurduğumuz kampa davet ediyor, onlarla oyunlar oynuyoruz. Kamp ortamını dilediğimizce ayarlayabiliyoruz. Karavanımızın içini döşemekten çadırımızı kurmaya, havuz kurup eğlenmekten göl kenarında balık tutmaya kampçıların yaptığı şeyleri yapabiliyoruz.

Animasyonlarla zenginleştirilmiş kaliteli grafikler sunan yaşam simülasyonu oyunu Animal Crossing: Pocket Camp’i kardeşiniz için indirdiyseniz ona vermeden önce uygulama içi satın alımları kapatmanızda fayda var. Oyun ücretsiz oynanabilir olsa da satım alımlar mevcut. Ayrıca oyunu oynayabilmeniz için internet bağlantınızın açık olması gerekiyor.

Erkan Calp

Animal Crossing: Pocket Camp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
182 TOPLAM İNDİRME
106 MB DOSYA BOYUTU

Nintendo'nun yeni simülasyon oyununda kamp hayatına giriyoruz.

Animal Crossing: Pocket Camp, Nintendo tarafından geliştirilen kamp, yaşam simülasyonu oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan simülasyon oyununda sevimli hayvanlarla birlikte kamp hayatı yaşıyoruz. Çadır kurma, balık tutma, yiyecek toplama, müzikle eğlenme dahil kamp yerinde yapılabilecek her şeyi sevimli dostlarımızla beraber yapıyoruz.

Super Mario Run oyunuyla milyonları yakalayan Nintendo’nun yeni yaşam simülasyon oyunu Animal Crossing: Pocket Camp, küçük - büyük herkesin oynarken keyif alacağı bir yapım. Karakter animasyonlarının öne çıktığı, kaliteli grafikler sunan oyunda kamp yöneticisi olarak bulunuyoruz. Arkadaşlarımızın da yardımıyla kampın düzenini sağladıktan sonra aralarında köpek, kedi, tavşan, kuş, kaplan, aslan, kuzunun da olduğu sevimli hayvanları davet ediyor, onlarla beraber eğleniyoruz. Hayvanlarla diyalog kurma şansına da sahibiz.

Karavanımızın içini düzenlemekten kamp alanını güzelleştirmeye her şeyi yapabildiğimiz simülasyon oyunu, ücretsiz ancak satın alımlar içeriyor. Ayrıca aktif internet bağlantısı gerektiriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Pocket City

    Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Animal Cove

    Gizemli bir tropik ada hikayesini keşfedin.
  • ZooCraft: Animal Family

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon oyunu sizleri bekliyor.
  • Rick and Morty: Pocket Mortys

    Kendi Morty' nizi oluşturun.
  • Animal Park Tycoon

    Animal Park Tycoon, Android cihazlarınızda arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz hayvanat bahçesi oyunu.
  • Pocket Tower

    Pocket Tower, kendinize gökdelen inşa etmenizi ve bu gökdelende ticaret yapmanızı amaçlayan bir simülasyon oyunudur.
  • Animal Voyage: Island Adventure

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.