Animal Voyage: Island Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.

Bulmaca ve şehir yönetimi tarzlarını bir araya getiren Animal Voyage: Island Adventure, iOS cihazlardan sonra Android cihazlara da gelmiş ve hatta 5 milyondan fazla indirilmeyle başarısını çoktan kanıtlamış.

Animal Voyage: Island Adventure oyununda kendinize egzotik yaratıkların olduğu bir cennet yaratıyorsunuz. Bir adada yaşayan bu hayvanlar sel yüzünden evlerinden ayrılmak zorunda kalıyor. Siz de bu hayvanlara yardım ediyor ve her şeyi tamir ederek eski haline getiriyorsunuz.

Bunun için size bazı görevler veriliyor ve bu görevleri tamamlamak için mini oyunlar oynayıp başarıyla tamamlamanız gerekiyor. Farklı türde oyunları bir araya getiren bu oyun her yaştan oyuncunun beğenisini kazanacak türden.

Oyunu ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayabiliyorsunuz. Ilk indirdiğinizde karşınıza çıkan rehber ile oyunu nasıl oynayacağınızı öğrenebiliyorsunuz. Ardından da nadir bulunan hayvanları keşfe çıkabiliyorsunuz.

Ayrıca yarattığınız dünyanınızı kendi hayallerinizdeki gibi dekore edebiliyor ve hayvan dostlarınızın yaşaması için mükemmel bir yer haline getirebiliyorsunuz. Kısaca her şey dahil bir oyun diyebiliriz.

Eğer siz de bu tarz şehir yönetimi oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Animal Voyage: Island Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz simülasyon oyunudur.

Animal Voyage: Island Adventure, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon, şehir yönetimi ve bulmaca oyunudur. Pek çok tarzı bir araya getirmiş olmasıyla ilk bakışta dikkat çeken oyun hayli eğlenceli.

Hangi yaşta olursanız olun, hayvanlarla oynamak her zaman zevklidir. Bu yüzden Animal Voyage: Island Adventure da ilginizi çekecektir diye düşünüyorum. Oyunda bir adada yaşayan ve sel yüzünden evlerinden olan hayvanları kendi cennetinize alıp onları iyileştirmeli, her şeyi tamir ederek eski haline getirmeli ve onlara yaşamaları için cennet gibi bir dünya hazırlamalısınız.

Bütün bunları yapabilmek içinse size bazı görevler veriliyor ve bu görevleri yerine getirmek için bazı mini oyunları tamamlamanız gerekiyor. Bu şekilde bulmacaları çözerek oyunda ilerleyebiliyorsunuz.

Oyunda nadir bulunan hayvanları bulmak için keşfe çıkmalı, dünyanızı dekore ederek hayvanlara güzel bir dünya bırakmalı ve yaralı hayvanları iyileştirerek bütün hayvan dostlarınızın mutlu olduklarından emin olmalısınız.

Eğer siz de bu tarz şehir yönetim ve bulmaca oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip göz atmalısınız.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Voyage: Eurasia Roads

    Voyage: Eurasia Roads, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve hiçbir uygulama içi satın alma içermeyen bir simülasyon oyunudur.
  • Ninja Chicken Adventure Island

    Ninja Chicken Adventure Island, kaliteli grafikleri ve eğlenceli oyun yapısına sahip tamamen ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.
  • Animal Adventure: Downhill Rush

    Kızak süreceğiz.
  • Wild Things: Animal Adventure

    Mobil cihazınızda keyifli bir bulmaya oyunu sizleri bekliyor.
  • Lost Island: Blast Adventure

    Ada kurmaca oyunu
  • Animal Park Tycoon

    Animal Park Tycoon, Android cihazlarınızda arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz hayvanat bahçesi oyunu.
  • Animal Transport Simulator 3D

    Animal Transport Simulator 3D ücret ödemeden indirebileceğiniz eğlenceli bir hayvan taşıma oyunudur.
  • Animal Crossing: Pocket Camp

    Nintendo'nun yeni oyununda sevimli dostlarımızla kamp hayatı yaşıyoruz.