Animals vs. Mutants

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
195 TOPLAM İNDİRME

RPG ve takım savaş oyunu dinamiklerini harmanlayan Animals vs. Mutants, Güney Kore'nin Netmarble ekibinin batıya açıldığı ilk mobil oyun.

Güney Kore'nin mobil oyun devi Netmarble şimdiye Batı dünyasına yönelik az iş çıkarmasına rağmen zincirlerini kırıp yeni bir oyunla dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Animals vs. Mutants isimli oyunlarında kötü bir bilim adamı canlılar üzerinde deneyler gerçekleştiriyor ve onları mutantlara çeviriyor. Geriye kalan hayvanları kurtarmak da size kalmış. Bu büyük mücadele elinizden geldiği kadar hayvan dostlarınızın yardımından faydalanmanız lazım.

Erkek veya kadın olarak seçebileceğiniz baş kahramanınız savaş meydanlarına dalarken yakınındaki tüm mutantlara otomatik olarak saldırıyor. Ana karakterinizle birlikte hayvanların farklı özelliklerini de akıllı kullanmanız gerekiyor. Çünkü ekibinize katılacak hayvanların türüne göre farklı saldırı yöntemleri var.

60 bölümün her birinde farklı hayvan çeşitlerini ekibinize katmanın zevki dışında birçok defineyi de zimmetinize geçirebileceğini bu oyunda kıyafetleriniz ve silahlarınız bile değişiyor. Hatta bazı hayvanlar size binek olarak da destek oluyor. Binek hayvanlarınız da sizin gibi veya diğer hayvanlar gibi dövüştükçe seviye atlıyorlar. Seviye atlayanlar da görsel bir değişim geçiriyorlar.

Animals vs. Mutants uzak doğuda sıkça rastlanan farklı kart oyun türlerine benzer dinamiklere sahip. Çocuklar için renkli bir görsel dünya sunulmakla birlikte yetişkinler için de yeterince oyun derinliği ve süreklilik yaratılabilmiş.

Alper Çetiner

Animals vs. Mutants

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

RPG ve takım savaş oyunu dinamiklerini harmanlayan Animals vs. Mutants, Güney Kore'nin Netmarble ekibinin batıya açıldığı ilk mobil oyun.

Güney Kore'de gün geçtikçe büyüyen mobil oyun devi Netmarble ilk kez Batı'ya açılmakla kalmayıp son derece eğlenceli bir oyunla iddialı bir giriş yaptı. Animal vs. Mutants isimli oyunları isim olarak çok ilginç görünmese de hikaye ve oyun yapısı başarılı. Kötü bir bilim adamı tarafından mutantlara dönüştürülen masum hayvanları kurtarmanız gerekiyor ve son kalan hayvanları da safınıza çekerek mutanlarla yüzleşeceğiniz savaşlara katılmanız şart.

Erkek veya kadın olarak seçtiğiniz baş karakteriniz, yakınlarında dolaşan tüm mutantlara otomatik olarak saldırırken, savaş meydanındaki gücünü yanındaki hayvan dostlarından da alıyor. Sizin gruba kattığınız hayvanlar konusunda stratejik düşünmeniz gerekiyor çünkü türe göre farklı özelliklerle saldıran hayvanlar savaşın gidişatını değiştirme yeteneğine sahip.

Oynadığınız 60 bölümde ekibinize farklı hayvanları katma şansınız oyuun tek eğlencesi değil. Öte yandan edindiğiniz hazineler sayesinde farklı zırh ve silah çeşitleriyle karakterinizin gücünü ve görünümünü değiştirebilirsiniz. Hayvanların bazıları size binek olarak yardımcı oluyorlar ve onlar da ana karakteriniz ve diğer hayvanlar gibi seviye atlayıp yeni bir görünüme kavuşuyorlar.

Animals vs. Mutants özellikle uzak doğu kart oyunlarını andıran bir dövüş mekaniğine de sahip olmakla birlikte grafiklerin renkliliği çocukların gözdesi olacaktır. Yetişkin oyuncular için ise yeterince derinlik ve süreklilik arz eden dinamikler eklenmiş.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survivor Animals

    Survivor Animals, küp şeklinde hayvancıkları kontrol edip ve taşlardan kaçırıp ilerleyerek en uzun süre hayatta kalmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android aksiyon oyunu.
  • Brawling Animals

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Mutants: Genetic Gladiators

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Mutants Genetic Gladiators

    Mutantlar ile savaşacağız.
  • Snipers vs Thieves

    Snipers vs Thieves, hırsızlarla keskin nişancıları karşı karşıya getiren mobil aksiyon oyunu.
  • Monster vs Sheep

    Monster vs Sheep, bol bol aksiyon olan ve oynarken kendinizden geçeceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunu.
  • Cats vs Pigs: Battle Arena

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Sheriff vs Cowboys

    Kasaba halkını haydutlardan koruyun.