Animoto Video Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10,427 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Android telefon ve tabletinizde en güzel video efektlerini ve profesyonel videoları hazırlamak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

Animoto Video Maker uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ve profesyonel görünen videolar oluşturabileceğiniz uygulamalardan bir tanesi. Videoları hazırlamak için tek yapmanız gereken telefonunuzda bulunan resim ve videoları seçmek, daha sonra uygulamada bulunan müzikleri ve efektleri kullanarak onları renkli hale getirmek.

Pek çok farklı geçiş efekti ve seçebileceğiniz lisanslı müzikler sayesinde hiç zorlanmadan en güzel videolar ya da resimlerden yeni videolar oluşturabilirsiniz. Videolarınıza yazı ekleme, önizleme yapma, sosyal ağ hesaplarınızdan paylaşma gibi diğer tüm gerekli seçenekler de uygulamada bulunuyor.

Kullanımı oldukça kolay olan ve temiz bir arayüze sahip olan uygulama, böylece hem arkadaşlarınızla en güzel anlarınızı daha iyi hale getiriyor, hem de iş sunumları gibi sunumlarda dahi kullanılabilecek videolar üretiyor.

Yiğit Ekim Demir

Animoto Video Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10,075 TOPLAM İNDİRME
23.9 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızdan en kolay şekilde fotoğraf slaytlarını bu uygulama ile yaratabilirsiniz.

Animoto Video Maker programı, iPhone ve iPad cihazlarınızın kamerasını çok daha profesyonel bir şekilde kullanabileceğiniz bir video hazırlama uygulaması. Ancak standart video çekme uygulamalarının aksine, direkt video çekmeyen ve galerinizdeki resimleri birleştirerek kaliteli bir slayt şov videosu hazırlayan uygulamada, slayt hissi o kadar az ki direkt olarak video izliyormuş gibi bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Tek yapmanız gereken, resimlerinizi ve hangi müziği kullanmak istediğinizi seçmek. Daha sonra Animoto Video Maker'da bulunan 40'dan fazla video tarzı, müzik kütüphanesi, kesme ve düzenleme seçenekleri sayesinde istediğiniz güzellikte bir video elde edebiliyorsunuz.

Fotoğraflardan oluşan hazırladığınız videoyu daha sonra sosyal medya ağlarınızdan paylaşabilir ve arkadaşlarınıza gösterebilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan uygulama oldukça anlaşılır ve kolay kullanılır bir yapıya sahip. Böylece slaytlarınıza yepyeni bir bakış getirebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • Video Maker

    Video Maker uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kolayca video kolajlarınızı yaratabiliyorsunuz.
  • Magisto Video Editor & Maker

    Magisto Video Editor & Maker, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir video hazırlama ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Thuglife Video Maker

    Thuglife Video Maker, Thuglife videoları yaratmanızı mümkün kılan bir video düzenleme uygulamasıdır
  • VideoFX Music Video Maker

    VideoFX Music Video Maker, videolarınıza müzik ve filtreler ekleyerek onları daha etkileyici yapabilen ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Thug life photo sticker maker

    Thug life photo sticker maker mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf editörüdür
  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.
  • GIF Maker Pro APK

    GIF Maker Pro APK, kullanıcıların videoları mükemmel GIF'lere dönüştürmesine olanak tanıyor.