Annoying Typo Generator

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
0.04 MB DOSYA BOYUTU

Google Chrome açıkken klavyeye basıldığında farklı tuşlara basılmasını sağlamak ve arkadaşlarınızı kandırmak isterseniz bu eklentiyi kullanabilirsiniz.

Annoying Typo Generator uygulaması bir Google Chrome eklentisi ve bilgisayarınıza oturan arkadaşlarınızı şaşırtarak eğlenmenizi amaçlayan uygulamalardan bir tanesi. Uygulamanın amacı temel olarak klavyeden yazılan karakterleri rastgele bozmak ve başka harflere basıldığı etkisi yaratmak.

Uygulama Google Chrome eklentisi olduğundan dolayı sadece Chrome üzerinde yazılanlarda geçerli ve temel olarak boşlukları atlama, farklı karakter yazma, basılan tuşları algılamama ve basılan harfi kopyalama gibi çeşitli yazı bozucu özelliklere sahip. Bir bilgisayara habersizce kurduğunuzda, kullanan kişinin sinir olması için tüm gerekenleri barındırıyor.

Sık sık muzip şakalar yapmayı sevenler için uygun olduğunu düşündüğüm eklentiyi kurmak için indirdiğiniz dosyayı Google Chrome'un eklentiler sayfası üzerine sürükleyip bırakmalısınız. Eklenti aynı zamanda şifre alanlarını algılayabildiği için şifrelerinizi ve kullanıcı adlarınızı bozmuyor ve kolaylıkla giriş yapabilmenizi sağlıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • D Password Generator

    D Password Generator sayesinde bilgisayarınızda en karmaşık şifreleri hemen oluşturabilirsiniz.
  • Calendar Generator

    Calendar Generator, herhangi bir ay ve yıl için haftanın günlerini görmenize olanak sağlayan kullanışlı bir yazılımdır.
  • Advanced Password Generator

    Advanced Password Generator ile rastgele oluşturacağınız parolalar sayesinde güvenliğinizi arttırabilirsiniz
  • Username and Password Generator

    Username and Password Generator programı sayesinde rastgele kullanıcı adı ve şifre listeleri oluşturabilirsiniz.
  • Webmaster Password Generator

    Webmaster Password Generator programını kullanarak karmaşık şifreler oluşturabilir ve internette güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.
  • Random Number Generator

    Random Number Generator, belirlediğiniz aralıkta rastgele rakamlar seçebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Random Password Generator

    Random Password Generator ile kırılması neredeyse imkansız güçlü parolalar oluşturabilir ve parolalarınızı program sayesinde yönetebilirsiniz.
  • Serial Key Generator

    Serial Key Generator, hazırlamış olduğunuz yazılımlar için ürün anahtarları hazırlayabileceğiniz başarılı bir programdır.