Any Audio Converter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,608 TOPLAM İNDİRME

Video dosyalarını ses dosyalarına dönüştürmeye yarayan Any Audio Converter yazılımı aynı zamanda Youtube üzerinden video indirme işlemi de yapabiliyor.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

Any Audio Converter yazılımının temel amacı video dosyalarını ses dosyalarına çevirmekti. Bu bakımdan AVI, MPEG, WMV, MOV, MP4, RM, RMVB, ASF, FLV, MP3, M4A, WMA, WAV, FLAC, OGG, AU, MP2 ve AC3 gibi tüm popüler dosya formatlarını destekleyen yazılım gelişen yapısı ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde eklenen özelliklerle birlikte farklı bir yapıya büründü. 

Yazılıma eklenen büyük özelliklerden biri Youtube üzerinden video indirebilme ve indirilen videoyu anında farklı bir formata dönüştürebilme diyebiliriz. Ancak en büyük özellik olarak videolar üzerinde oynama seçeneğini göstermeliyiz. Çünkü bu özellik sayesinde videolarınıza kesme – çıkarma, ekran boyutunu ve ses formatını değiştirme gibi eylemleri yapıp istediğiniz video formatına dönüştürebilirsiniz.

Mobil aygıtlar içinde farklı dönüşümler yapabileceğiniz Any Audio Converter, aynı zamanda toplu dosya formatı değişimine de izin veriyor. Dönüştürmelerden sonra isterseniz bilgisayarınızı da kapatabilen yazılım sürükle bırak yapısında çalışıyor.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soft4Boost Any Audio Record

    Soft4Boost Any Audio Record, bilgisayarınız üzerinde herhangi bir kaynaktan ses kaydı alabileceğiniz ücretsiz bir ses kayıt programıdır.
  • Any Audio Grabber

    Any Audio Grabber, müzik CD'lerini bilgisayarınız üzerine farklı ses formatlarında kaydetmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Any Video Converter

    Any Video Converter Free ile tüm video dosyalarının formatlarını hızlıca dönüştürebilirsiniz.
  • Video and Audio Converter

    Video and Audio Converter, ses ve video dosyalarını farklı formatlara dönüştürmenize olanak sağlayan bir format dönüştürme aracıdır.
  • Easy Video to Audio Converter

    Easy Video to Audio Converter ile tüm video ve ses dosyalarını MP3, WAV, WMA ve OGG formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.
  • Free Video To Audio Converter

    Free Video To Audio Converter, video dosyalarınızı farklı ses formatlarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Absolute Video to Audio Converter

    Absolute Video to Audio Converter programı video dosyalarınızın seslerini ayrı bir ses dosyası olarak kaydetmenize yardımcı olur.