AOMEI Backupper

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,422 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

AOMEI Backupper, basit ama oldukça kullanışlı ve etkili bir yedekleme ve geri yükleme aracıdır.

AOMEI Backupper, sadece birkaç tıklamayla dosyalarınızı yedekleyebilmeniz için diskler ve bölümler oluşturabilmek için tasarlanmış kullanışlı bir yedekleme programıdır.

Program sayesinde yedek almak istediğiniz bölümü seçerek, dakikalar içerisinde yedeğini almak istediğiniz bölüme ait verilerin yedek görüntülerini oluşturabilirsiniz.

Aynı zamanda oluşturmuş olduğunuz yedeklere ait görüntü dosyalarını içerisinde yer alan dosyalara istediğiniz zaman göz atabilir ve sisteminizde daha önce yedek almış olduğunuz dosyalarla ilgili bir sıkıntı oluştuğunda geri yükleme yaparak sisteminizi kurtarabilirsiniz.

Sistem çökmelerine karşı verilerinizi kurtarabilmek için önyüklenebilir diskler oluşturarak, sistem ana ekranına gelmeden sisteminizi geri yükleyebilir ve kaldığınız yerden çalışmanıza devam edebilirsiniz. Ayrıca yeni gelen güncellemeler sonrasında program yardımıyla Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box, SugarSync, hubiC ve Cloudme gibi çevrimiçi servislerle eş zamanlı olarak senkronizasyon işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve dosyalarınızı bu servisler üzerine yedekleyebilirsiniz.

Sabit diskiniz üzerinde yer alan bölümler üzerindeki verileri yedeklemenize olanak sağlayan etkili bir yedekleme ve geri yükleme programı olana AOMEI Backupper'ı tüm kullanıcılarımıza öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AOMEI Backupper Network

    Yedekleme yönetim çözümü
  • vrBackupper

    vrBackupper (Oculus Backupper), Oculus Rift kullanıcıları için sanal gerçeklik oyunları, uygulamaları ücretsiz yedekleme programı.
  • AOMEI Image Deploy

    AOMEI Image Deploy, Windows bilgisayarlar için sistem görüntüsü (sistem imajı) dağıtma programı.
  • AOMEI OneKey Recovery

    AOMEI OneKey Recovery programını kullanarak bilgisayarınızı ücretsiz olarak sorunsuzca açılan haline geri döndürebilir veya yedekleyebilirsiniz.
  • AOMEI eBackupper

    Websitelerinizi, veritabanlarınızı bulut servislerine tek tıklamayla yedekleyin.
  • Aomei Partition Assistant

    Aomei Partition Assistant, sabit diskiniz üzerinde kolayca yeni bölümler oluşturmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir disk bölümlendirme aracıdır.
  • Aomei Partition Assistant Standard

    Aomei Partition Assistant, disk bölümleme işlemlerinizi kolayla gerçekleştirmenize olanak tanıyan ücretsiz bir disk bölümleme aracıdır.
  • AOMEI PE Builder

    AOMEI PE Builder, işletim sistemi olmayan veya çalışmayan bilgisayarların ihtiyaç duyacağı bir ilk müdahale paketi sunuyor.