Aomei Partition Assistant Home Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
76,913 TOPLAM İNDİRME
31.3 MB DOSYA BOYUTU

Aomei Partition Assistant, disk bölümleme işlemlerinizi kolayla gerçekleştirmenize olanak tanıyan ücretsiz bir disk bölümleme aracıdır.

Aomei Partition Assistant Standard, disk bölümlerinizi yönetebilmeniz için tasarlanmış kullanımı kolay ve kompakt bir yazılımdır.

Program yardımıyla sabit disk bölümlerinizi yeniden boyutlandırabilir/taşıyabilir, genişletebilir/daraltabilir, yaratabilir, silebilir, formatlayabilir, gizleyebilir, kopyalayabilir, klonlayabilir, sabit disk silebilir, bölümleri silebilir, disk yüzey testleri yapabilir, veri kaybetmeden tekrar bölümleyebilirsiniz.

Genişletilmiş Bölümleme Sihirbazı, Disk Kopyalama Sihirbazı ve Bölüm Kopyalama Sihirbazı gibi üç yararlı içerik Aomei Partition Assistant programının içerisinde entegre olarak bulunmaktadır. Bu üç yararlı yerleşik sihirbaz sayesinde yapmak istediğiniz işlemleri kolayca ve hızlı bir şekilde yerine getirebilirsiniz.

Özellikle ortak kullanıcılar tarafından kullanılan bilgisayarlar üzerinde disk bölümleme yönetimi sayesinde büyük avantajlar elde edebilirsiniz.

Benzeri programlara göre sade arayüzü, kolay kullanımı ve ücretsiz olması nedeniyle gerçekten kullanılmaya değer bir program.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aomei Partition Assistant

    Aomei Partition Assistant, sabit diskiniz üzerinde kolayca yeni bölümler oluşturmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir disk bölümlendirme aracıdır.
  • Macrorit Disk Partition Expert Free

    Macrorit Disk Partition Expert Free, disk inceleme, bölümleme ve sorunları giderme gibi işlemleri ücretsiz olarak yapabileceğiniz yararlı bir program.
  • NIUBI Partition Editor

    NIUBI Partition Editor, Windows PC için en hızlı ve en güvenli disk bölme, disk bölümle programıdır.
  • Partition Logic

    Partition Logic, disk yönetimi ve disk bölümlendirme işlemlerini kolayca yapabilmenizi sağlayan eski ama yararlı bir yazılım.
  • EaseUS Partition Master Free

    EaseUS Partition Master Free, HDD, SSD ve harici diskler için disk bölme, disk birleştirme, disk temizleme, disk klonlamaya izin veren bir program.
  • Tenorshare Partition Manager

    Tenorshare Partition Manager adlı yardımcı program ile dosya sistemini, bölüm etiketlerini ve sürücü harflerini kolayca değiştirebilirsiniz.
  • Free Partition Manager

    Free Partition Manager, masaüstü bilgisayarınızın disklerini yönetebileceğiniz güçlü bir araçtır.
  • Aomei Dynamic Disk Manager Home Edition

    Ücretsiz ve kullanımı kolay olan bu program sayesinde kolayca disklerinizi bölümlendirebilir ve RAID sürücülerinizi ayarlayabilirsiniz.