APCC by ASPCA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

APCC by ASPCA, evcil hayvanınız hakkında bilgiler edinmenizi sağlayan yardımcı bir uygulamadır.

APCC by ASPCA, evcil hayvanınız hakkında yararlı tavsiyelerin sahibi olabileceğiniz işlevsel bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz uygulama ile hayvanınızı daha iyi tanıyorsunuz.

Evinizde ya da bahçenizde beslediğiniz evcil hayvanınız hakkında tavsiyeler almak ve onun için zararlı olacak şeylerden kaçınmak için APCC by ASPCA uygulamasını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hayvanların başına sık sık gelen gıda zehirlenmelerini en aza indirmenize yardımcı olan uygulama ile hayvanınızı daha iyi tanıyorsunuz. Köpek, kedi, kuş ve daha pek çok evcil hayvan hakkında bilgiyi bu uygulama ile bulabiliyorsunuz. Hayvanların davranışı ve bakımı gibi kritik konular hakkında da fikir sahibi olabiliyorsunuz. Evcil hayvan sahipleri için yararlı bir araç olan APCC by ASPCA, her evcil hayvan sahibinin telefonunda yer alması gereken bir uygulamadır.

Son derece basit arayüzü ve kullanışlı menülere sahip olan uygulama ile hayvanınızın yemesi gereken mamayı ve yemeği hesaplayabiliyorsunuz. Tedavi yöntemlerine de göz atmanızı sağlayan uygulama güçlü özellikleriyle de ön plana çıkıyor. APCC by ASPCA uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

APCC by ASPCA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
48.5 MB DOSYA BOYUTU

APCC by ASPCA, evcil hayvanınız hakkında bilgiler edinmenizi sağlayan yardımcı bir uygulamadır.

APCC by ASPCA, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda evcil hayvanınız için kullanabileceğiniz işlevsel bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Uygulama ile hayvanınızın beslenmesi hakknda geniş bilgilerin sahibi olabiliyorsunuz.

Evcil hayvan sahiplerinin telefonlarında olması gereken bir uygulama olarak karşımıza çıkan APCC by ASPCA, evcil hayvanların beslenmeleri hakkında kritik bilgileri kullanıcılarına sunan bir uygulamadır. Basit arayüzü ve kullanışlı menülerin yer aldığı uygulamada hayvanlar için önem taşıyan beslenmenin doğruları ve yanlışları yer alıyor. Köpekten kediye, kuştan ata kadar pek çok hayvanın beslenmesi hakkında bilgiler edinebileceğiniz APCC by ASPCA ile gıda zehirlenmelerini en aza indirgeyebiliyorsunuz. Yararlı özellikleri ve içerdiği kritik bilgileriyle APCC by ASPCA her hayvan sahibinin telefonunda olması gerekiyor.

Öte yandan son derece kullanışlı olan APCC by ASPCA, ne yazıkki ingilizce olarak sunulmuş durumda. Ancak kullanılan dil sade olduğu için işlerinizi kolaylıkla halledebiliyor ve aradıklarınızı bulabiliyorsunuz. APCC by ASPCA uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Relax & Sleep by Glenn Harrold

    Android cihazlarınızda sakinleşmek ve rahat uyumak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Calorie Counter by MyNetDiary

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet uygulamasıdır.
  • Dead by Daylight Mobile

    Dead by Daylight Mobile İndir (Android): Popüler korku hayatta kalma oyunu Dead by Daylight mobilde!
  • Redhead Redemption by 9GAG

    Redhead Redemption by 9GAG, 9GAG'ın resmi mobil oyunudur
  • Death by Daylight

    Death by Daylight, kaliteli grafikler, etkileyici ses efektleri ve atmosfere sahip mobil korku oyunu.
  • DTEK by BlackBerry

    DTEK by BlackBerry, Android cihazınızın gizlilik seviyesini görmenizi sağlayan bir güvenlik uygulamasıdır.
  • Made By Montage

    Made By Montage adlı Android uygulaması sayesinde farklı resim montajı işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Movies by Flixster

    Movies by Flixster, film severler için müthiş derecede yararlı bir Android uygulamasıdır.