Apowersoft Screenshot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME
3.4 MB DOSYA BOYUTU

Apowersoft Screenshot uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın ekran görüntülerini alabiliyor, onları düzenleyebiliyor ve paylaşabiliyorsunuz.

Apowersoft Screenshot uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinin ekran görüntülerini yakalamak isteyen kullanıcıların faydalanabilecekleri gelişmiş araçlar arasında. Uygulamayı kullanarak hem ekranınızda o an beliren şeylerin ekran görüntülerini yakalayabiliyor, hem de aşağı doğru uzayan web sitelerinin ekranda olmayan kısımlarını bile ekran görüntünüzün içerisine dahil edebiliyorsunuz.

Aldığınız ekran görüntülerini düzenlemek için kullanabileceğiniz çok sayıda resim düzenleme aracı da yine uygulama içerisinde var. Tüm düzenleme işlemlerini gerçekleştirdikten sonra görüntülerinizi resim paylaşım sitelerine hızlıca yükleyebiliyor, böylece dostlarınızla ve tüm dünyayla da paylaşabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager Android cihazınız ile bilgisayarınız arasında köprü görevi gören bir mobil uygulamadır
  • Apowersoft Android Recorder

    Apowersoft Android Recorder, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızın ekran videolarını almanıza yardım eden güçlü bir uygulamadır.
  • Screenshot

    Screenshot pratik bir ekran görüntüsü alma uygulamasıdır
  • Screenshot Ultimate

    Screenshot Ultimate, Android cihazlarınız üzerinde ekran görüntüsü alabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.
  • Super Screenshot

    Super Screenshot uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın ekran görüntülerini kolayca alabilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • Capture Screenshot

    Capture Screenshot uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın ekran görüntüsünü alabilir ve onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • Screenshot Capture

    Screenshot Capture, arkadaşlarınız ile paylaşmak istediğiniz ekran görüntüleri kolayca almanızı sağlayan yararlı ve pratik bir Android ekran görüntüsü alma uygulaması.
  • Screenshot Easy

    Screenshot Easy, tüm Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kolay ve pratik bir şekilde ekran görüntüsü almanızı sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.