App Cloner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,528 TOPLAM İNDİRME
30.7 MB DOSYA BOYUTU

App Cloner APK Android uygulaması ile uygulamalarınızı klonlayarak farklı hesaplarınızı aynı cihazdan kullanabilirsiniz.

Android işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz App Cloner uygulaması ile cihazınızdaki uygulamaları klonlayarak birden fazla hesabı aynı anda kullanabileceksiniz.

App Cloner APK İndir

Çeşitli sosyal ağlarda ve mesajlaşma uygulamalarında birden fazla hesap kullanıyorsanız ve bu hesaplar arasında geçiş yapmakta zorlanıyorsanız, sizlere ilaç gibi gelecek bir uygulama olan App Cloner’dan bahsedelim. App Cloner uygulaması, cihazınızdaki uygulamaları klonlayarak yani birebir kopyasını oluşturarak farklı hesaplarla giriş yapmanıza olanak sağlıyor. Klonlanan uygulamalara farklı isim ve renk vererek oluşabilecek karışıklığın da önüne geçen uygulama Facebook, Twitter ve Skype gibi popüler sosyal ağları destekliyor. Ancak ne yazık ki WhatsApp, Facebook Messenger ve Viber gibi uygulamaları kullanamıyorsunuz.

Klonlanan uygulamalara güvenlik amaçlı şifre koruması ekleme, otomatik başlangıç ve çıkışta önbelleğin boşaltılması gibi faydalı özelliklere sahip olan App Cloner uygulamasını ücretsiz olarak indirip, deneyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • APK Dayı APP

    Oyun ve uygulama indirmeye olanak tanıyan APK Dayı APP, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz APK indirme uygulamasıdır.
  • Cosplay APK

    Cosplay APK uygulamasında, kendi avatarlarınızı oluşturun ve istediğiniz karakterlerin yerine geçin.
  • Reface App APK

    Reface App, en iyi deepfake ve yüz değiştirme uygulamasıdır. Google Play'den veya APK olarak Android telefonunuza ücretsiz yükleyebilirsiniz.
  • wLog APK

    wLog APK ile Android kullanıcıları seçtikleri kişilerin günlük etkinliklerini ayrıntılı olarak görebilirler.
  • TC App Booster

    TC App Booster ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Android optimizasyon uygulamasıdır
  • Moises APK

    Moises The Musician’s App, çeşitli özelliklerinden faydalanarak müzikal yaratıcılığınızı geliştirebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Auto Clicker APK

    Auto Clicker APK uygulaması ile Android cihazlarınızda belirleyeceğiniz aralıklarda otomatik tıklama özelliğini kullanabilirsiniz.
  • GitMind APK

    GitMind APK Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir zihin haritası oluşturma uygulaması.