Aralon: Forge and Flame

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
276 TOPLAM İNDİRME

Aralon: Forge and Flame kaliteli bir mobil RPG oyunudur

Aralon: Forge and Flame eğer rol yapma oyunlarını seviyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek bir mobil RPG oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu  olan Aralon: Forge and Flame, serinin bir önceki oyun7u olan Aralon: Sword and Shadow'un hikayesinin kaldığı yerden başlayan bir macerayı bize sunuyor. Bir önceki oyunun sonunda Aralon adlı fantastik diyarın tahtının boş kaldığına tanık olmuştuk. Aralon: Forge and Flame'de bu taht üzerindeki savaşlar konu alınırken sonsuza kadar kaybolduğu düşünülen insanların izini süren bir kahramanın yerine geçiyoruz ve 3 dev kıtayı dolaşarak sürükleyici bir maceranın içine atılıyoruz.

Aralon: Forge and Flame'de oyuncular 3 farklı ırk altında toplanmış 4 kahraman sınıfından birini seçiyorlar ve kendi kahramanlarını yaratarak oyuna başlıyorlar. Geniş bir açık dünyaya sahip olan oyunda bize verilen görevleri gerçekleştirdikçe tecrübe puanı kazanıyoruz ve bu tecrübe puanını kahramanımızı geliştirmek için kullanabiliyoruz. Oyunun grafikleri yüksek detay seviyesine sahip.

Aralon: Forge and Flame uzun bir oyun süresini kaliteli görsellerle birleştiriyor. Oyunda gece gündüz döngüsü, birinci veya üçüncü şahıs kamera açıları arasında geçiş imkanı oyuncuları bekliyor.

Can Erdil Şentürk

Aralon: Forge and Flame

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
825 MB DOSYA BOYUTU

Aralon: Forge and Flame açık dünya tabanlı bir mobil RPG oyunudur

Aralon: Forge and Flame mobil cihazların en başarılı RPG serileri arasında olan Aralon serisinin yeni oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Aralon: Forge and Flame'de hikayemiz serinin bir önceki oyunu Aralon: Sword and Flame'in kaldığı yerden başlıyor. Hatırlanacağı üzere ilk oyunda Aralon tahtı boş kalmışitı. Bu durumun üzerine taht üzerine savaşlar başlamış ve krallık kaosa sürüklenmişti. Bu kaosa son vermek için ise sonsuza dek neslinin tükendiği düşünülen insanları bulmak gerekiyor. Oyunda bu görevi üstlenen bir kahramanın yerine geçiyoruz ve maceramıza başlıyoruz.

Aralon: Forge and Flame'de 3 farklı ırktan birini seçtikten sonra kahraman sınıfı seçimimizi yapabiliyoruz. 4 farklı kahraman sınıfının yer aldığı oyunda her sınıf kendine has savaş sistemine ve yeteneklere sahip. Oyunun geniş dünyasında birçok farklı zindanı keşfedebiliypruz. Tamamlayacağımız görevler ve yok edeceğimiz düşmanlar sayesinde seviye atlayarak kahramanımızı geliştirebiliyor, dahda güçlü silah ve zırhları kullanabiliyoruz.

Aralon: Forge and Flame oldukça güzel grafiklere sahip bir mobil rol yapma oyunu.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aralon: Sword and Shadow

    Aralon: Sword and Shadow Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG'dir
  • Darkness and Flame 2

    Ürkütücü mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak için mücadele edeceğiniz sürükleyici bir oyunudur.
  • Prince of Persia The Shadow and the Flame

    Etkileyici 3 boyutlu grafikler, yeni kontrol sistemi, yıkıcı kombolar ile Prince of Persia aksiyon platform oyunu sizleri bekliyor.
  • Forge of Glory

    Forge of Glory, Android cihazlarda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Darkness and Flame 4 APK

    Sürükleyici bir bulmaca oyunu olan Darkness and Flame 4 APK kitlesini artırmaya devam ediyor.
  • Knight And Magic

    Knight And Magic, anime savaşçıları kontrol ettiğiniz online macera, mmorpg oyunu.
  • Tap Knight and the Dark Castle

    Tap Knight and the Dark Castle, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Jacob Jones and the Bigfoot Mystery

    Sıradışı bir macera oyunu arıyorsanız bu yıl mobil cihazlar için çıkacak en iyi oyunlardan biri olmaya aday olan Jacob Jones and the Bigfoot Mystery aradığınız şey.