Archer Diaries

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz okçuluk oyunudur.

Archer Diaries, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir okçuluk oyunudur. Okçuluk aslında bir spor olsa da aynı zamanda çok eğlenceli ve vakit geçirmenizi sağlayacak bir aktivite de olabilir.

Archer Diaries de spordan çok eğlence amaçlı geliştirilmiş bir uygulama. Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz pek çok spor temalı oyun var. Fakat bir sporu eğlenceli bir aktivite ve oyun haline getirmiş çok fazla uygulama yok.

Archery Diary oyununda başlangıç seviye bir okçu olarak başlıyorsunuz. Hedefinizse sürekli çalışarak kendinizi geliştirerek daha ileri bir seviye okçu olabilmek. Fakat bu esnada dünyayı dolaşıyorsunuz.

Japonya'dan Arabistan çöllerine, Venedik'ten Paris'e pek çok şehirde geçen oyunda bir maceraya çıkıyorsunuz diyebilirim. Maceranız boyunca pek çok görevle karşılaşıyorsunuz. Rüzgar, yer çekimi ve hareketli hedefler de önünüzdeki zorluklardan bazıları.

Oyunun grafikleri de gayet hoş görünüyor diyebilirim. Okçuluk yeteneklerinizi test etmek ve geliştirmek isterseniz bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Archer Diaries

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz okçuluk oyunudur.

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz spor temalı pek çok oyun bulunduğunu biliyoruz. Fakat bir sporu maceraya ve eğlenceli bir aktiviteye dönüştüren pek fazla oyun yok. Özellikle de bu spor dalı okçuluk olunca, oynayabileceğiniz çok fazla kaliteli okçuluk oyunu yok.

iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Archer Diaries ise eğlenceli bir maceraya çıkacağınız bir okçuluk oyunu. Dünyanın pek çok farklı yerini dolaşacağınız bu oyunda değişik görevler sizi bekliyor.

Oyunda amacınız başlangıç seviye bir okçudan ileri seviye bir okçuya dönüşmek. Bunun için pek çok göre ve engel sizi bekliyor. Rüzgar, yer çekimi ve hareketli hedefler de önünüzdeki zorluklardan bazıları.

Oyunda Japonya'dan Arabistan çöllerine, Venedik'ten Paris'e kadar dünyanın pek çok farklı yerine yolculuk yapıyor ve buralardaki görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Grafikleri gayet hoş olan oyunun kontrolleri de basit.

Eğer siz de eğlenceli bir okçuluk oyunu arıyorsanız Archery Diaries'i tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Archer

    Tap Archer okçuluk yeteneklerinizi sınadığınız bir mobil beceri oyunudur
  • Stickman Archer Fight

    Stickman Archer Fight, Android telefonda oynayabileceğiniz iki kişilik ok atma oyunu.
  • Stickman Archer 2

    Stickman Archer 2, tek ve çok oyunculu modun yanında görevler sunan ok atma oyunu.
  • Vikings: an Archer's Journey

    Vikings: an Archer's Journey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir okçuluk oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Archer Duel

    Kaleyi tek başınıza korumalısınız!
  • AE Archer

    AE Archer, Android tabanlı telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz bir ok atma oyunu.
  • Pixel Archer King

    Pixel Archer King, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir okçuluk oyunudur.
  • The Legend of Holy Archer

    The Legend of Holy Archer ile ok atma yeteneklerimizi sınıyoruz