Archery Champ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

En iyi tek kişilik okçuluk oyunu

Archery Champ, farklı yerlerde geçen tek okçuluk oyunu. Ormanda, göl kenarında, vahşi doğada ve daha birçok yerde farklı türde hedefleri okunuzla indirmeye çalıştığınız oyunda okçuluk şampiyonu olmak için uğraşıyorsunuz. Online değil, bölüm bölüm ilerliyorsunuz.

Okçuluk oyunlarını seviyorsanız, farklı yerlerde farklı hedefleri vurmanızı isteyen, iki farklı mod sunan Archery Champ’i kesinlikle oynamalısınız. Diğer okçuluk oyunlarının aksine internetsiz oynanabiliyor, kimseyle kapışmıyorsunuz. Kimi zaman ormanda hedef tahtaları vurmaya çalışıyor, kimi zaman kutunun üzerindeki şişelere nişan alıyor, kimi zaman vahşi hayvanları avlıyor, kimi zaman balıkları hedef alıyor, kimi zaman da okunuzu gök yüzünüze tutuyorsunuz. Seviye atladıkça hedefleri vurmak zorlaşıyor. Rüzgar, hedefleri şaşırtan en önemli etken. Rüzgar yönünü de hesaba katıp nişanı alıyor, hedefi indiriyorsunuz. Daha zorlu tek ok ve yay oyun modunda da oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

Archery Champ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
196.8 MB DOSYA BOYUTU

En popüler okçuluk oyunu

Archery Champ, mobilde en çok indirilen - oynanan okçuluk oyunlarından. Boyutuna göre oldukça kaliteli grafikler sunan, animasyonlarıyla etkileyen Okçuluk Şampiyonu oyununda klasik tek oyunculu modun dışında atışlarınızı geliştirebileceğiniz ilginç oyun modları da bulunuyor. Okçuluk oyunlarını seviyorsanız, tavsiye ederim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

iPhone ve iPad’de oynanabilen tek kişilik ok atma oyunu arıyorsanız Archery Champ’e bakmanızı öneririm. 200MB altı boyutuyla 16GB iOS cihazınızda dahi rahatça oynayabileceğiniz okçuluk oyununda bölüm bölüm ilerliyorsunuz. Her bölümde farklı yerde farklı hedefleri vurmaya çalışıyor, ilerledikçe rüzgarın da etkisiyle daha zorlu, ustalık gerektiren atışlara geçiyorsunuz. Bazen ormanda klasik hedeflere nişan almaya çalışıyor, bazen vahşi doğada hayvanları avlıyor, bazen okunuzu balıklara çeviriyor, bazen de gökyüzüne yöneltiyorsunuz.

Archery Champ Özellikleri:

  • Oynamak için gerçekçi üç boyutlu ortamlar
  • Kendinizi deneyeceğiniz birden fazla mod
  • Sürükleyici oynanış
  • Okçuluk yeteneğinizi göstereceğiniz 500’ün üzerinde bölüm
  • Özel kişiselleştirilebilir ekipman

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Archery Go

    Harika deneyim sunan bir mobil spor oyunu
  • Archery Big Match

    Archery Big Match, Android telefonda internetsiz de oynayabileceğiniz okçuluk oyunu.
  • Archery King

    Archery King, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu okçuluk oyunu.
  • Archery Master 3D

    Archery Master 3D, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir okçuluk oyunu.
  • ARCHERY 3D

    ARCHERY 3D, okçuluk oyunları oynamayı seviyorsanı keisnlikle denemeniz gereken 3 boyutlu ve ücretsiz bir okçuluk oyunudur.
  • CM 16 APK

    CM 16 APK (Champ Man 16 APK), Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir başarılı futbol menajerlik oyunu.
  • Archery Club

    Android için geliştirilmiş beceri oyunu
  • Starlit Archery Club

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Starlit Archery Club mobil oyunu, klasik bir oyun tarzını ok atma mekaniği ile renklendiren bir tür beceri oyunudur.