Archery Tournament

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
322 TOPLAM İNDİRME
5.8 MB DOSYA BOYUTU

Archery Tournament atıcılık yeteneklerinizi test edebileceğiniz eğlenceli bir okçuluk oyunudur.

Archery Tournament hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabilecğeiniz eğlenceli bir okçuluk oyunudur. Nişan alma konusunda iddialıysanız bu oyunu mutlaka denemeniz gerektiğiniz düşünüyorum. Fakat şimdiden belirtmeliyiz ki bu oyunda hedefi bulmak bir hayli zor. En azından ilk birkaç bölüm...

Bu tarz oyunlarda sıkça denk geldiğimiz kademeli olarak artan zorluk seviyesi bu oyunda da kullanılmış. İlk başlarda hedefi bulmak daha kolayken zamanla işler zorlaşıyor. Rüzgar ve mesafe gibi farklı parametreleri kontrol altında tutmamız ve atışlarımızı buna göre yapmamız bekleniyor. Oyunu ister yapay zekaya karşı ister arkadaşlarınıza karşı oynayabilirsiniz. Archery Torunament toplamda 8 gerçek oyuncuya kadar destek sunuyor.

Turnuva yaratma modunu kullanarak kendi turnuvalarınızı oluşturabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunu yaş gözetmeksizin herkes keifle oynayabilir.

Emircan Erdoğan

Archery Tournament

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Archery Tournament tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir okçuluk oyunudur.

Archery Tournament okçuluk yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz keyifli bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunda birbirinden zorlu hedefleri vurmaya çalışıyoruz. Bu tür oyunlarda görmeye alıştığımız gibi bu oyunda da kolaydan zora doğru sıralı bölümler bulunuyor.

Oyunda kolay bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş fakat alışması zaman alıyor. İlk bölümlerde bu çok sorun değil fakat hedef uzaklaştıkça ve rüzgar estikçe kontrollerin önemi daha da belirgin hale geliyor. Hedefi vurabilmek için hem rüzgar şiddetini hem de uzaklığı hesap etmek gerekiyor.

Oyunun en keyifli yanlarından bir tanesi ise oyunculara kendi turnuvalarını tasarlama şansı vermesi. Bu sayede kendi bölümlerinizi yaratabilirsiniz. Bu arada belirtmeden geçmeyelim oyun tam tamına 8 oyuncuya kadar destek sunuyor. Arakdaşlarınızla bir araya gelerek oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun arıyorsanız Archery Tournament’ı mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

Archery Tournament

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
195 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Archery Tournament, Windows Phone platformundaki en gerçekçi okçuluk oyunudur.

Archery Tournament, Windows Phone platformunda karşılaşabileceğiniz en gerçekçi oynanışa ve en iyi grafiklere sahip ok atma oyunu. Okçuluk yeteneğimizi test eden oyunda hem bilgisayara yani yapay zekaya hem de gerçek kişilere karşı oynayabiliyoruz.

Windows Phone telefonunuza ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz oyun adından da anlayacağınız üzere okçuluk turnuvalarına katıldığımız bir oyun. Herhangi bir alışma süreci yaşamadan doğrudan turnuvalara katılıyor ve en iyi okçu olduğumuzu insanlara gösteriyoruz.

Farklı seviyede okçular için tasarlanmış 4 turnuvanın yanında kendi özel turnuvalarınızı oluşturmanıza izin veren oyunda kontroller oldukça basit. Ancak başarılı her atış sonrası hedef uzaklaşıyor ve rüzgar faktörü devreye giriyor. Hal böyle olunca oku hedefe yöneltmek zorlaşıyor ve rakibinizi geçmeniz için ince hesaplar yapmanız gerekiyor. Atışlar için belirlenen süre ise 10 saniye.

Aynı anda 8 kişiye karşı oynamanıza izin veren Archery Tournament’ı beceri türü oyunları kaçırmam diyenlere şiddetle öneriyorum.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Starlit Archery Club

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Starlit Archery Club mobil oyunu, klasik bir oyun tarzını ok atma mekaniği ile renklendiren bir tür beceri oyunudur.
  • Archery Master 3D

    Archery Master 3D, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir okçuluk oyunu.
  • ARCHERY 3D

    ARCHERY 3D, okçuluk oyunları oynamayı seviyorsanı keisnlikle denemeniz gereken 3 boyutlu ve ücretsiz bir okçuluk oyunudur.
  • Archery Club

    Android için geliştirilmiş beceri oyunu
  • Archery Big Match

    Archery Big Match, Android telefonda internetsiz de oynayabileceğiniz okçuluk oyunu.
  • Archery Blitz

    Archery Blitz, her yaştan oyunseverin oynayabileceği, ücretsiz bir zombi avlama oyunu.
  • Archery King

    Archery King, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu okçuluk oyunu.
  • Archery Training Heroes

    Archery Training Heroes, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ok atma oyunudur.