Archos Weather Station

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME
3.1 MB DOSYA BOYUTU

Archos Weather Station uygulaması sayesinde hava istasyonlarınızı Android cihazlarınızdan hemen kontrol etmeye başlayabiliyorsunuz.

Archos Weather Station uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir hava durumu uygulaması olarak karşımıza çıktı ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Lakin ARCHOS Weather Station cihazının varlığını gerekli kılıyor ve cihazınız yoksa çalışmıyor.

Uygulamanın hem kolay kullanılır yapısı hem de doğru sonuçlar veren sistemi sayesinde hava durumuna dair tüm bilmek istediklerinize ulaşabileceğinize inanıyorum.

Havaya dair öğrenebileceğiniz temel bilgiler şu şekilde:

  • Sıcaklık
  • Nem
  • Karbondioksit oranı
  • Atmosferik basınç
  • Dış mekan, iç mekan ve toprak değerleri

Uygulamanın doğadan topladığı bilgiler direkt olarak dış mekanlardan, iç mekanlardan ve topraktan alındıkları için oldukça geniş veri seçeneklerine sahip olduğunuzu söyleyebilirim. 2 yıla kadar olan geçmişi grafik üzerinde takip edebilme özelliği ise geçmiş hava istatistiklerini karşılaştırmak isteyenlerin hoşuna gidecektir.

Gelecek 7 günün hava raporunu önceden sunabilen ve genellikle doğru bilgiler sunan Archos Weather Station uygulaması, böylelikle planlarınızı önceden hazırlayabilmenize de imkan sağlıyor. Eğer odadaki nem veya CO2 seviyesi çok fazla yükselirse yine uygulama içerisinden telefonunuza bir uyarı geliyor ve gerekli önlemleri alabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

Archos Weather Station

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
9.2 MB DOSYA BOYUTU

Archos Weather Station uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan hava tahmin cihazlarınızı kontrol edebiliyorsunuz.

Archos Weather Station uygulaması, Archos'un hava tahmin ünitelerine sahip olanlar tarafından kullanılabilen ve bu ünitelerin sağladıkları bilgileri iPhone ve iPad cihazlarından takip etmek isteyenler için hazırlanmış ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı. Oldukça kolay kullanımı ve bol miktarda veri sunması sayesinde uygulamanın Archos cihazlarınızla birlikte oldukça kolay bir şekilde kullanılabileceğini söyleyebilirim.

Dışarıya, iç mekanlara ve toprağa yerleştirdiğiniz Archos cihazlarınızdan gelen bilgiler uygulamaya aktarılıyorlar ve bu portatif hava istasyonlarının topladıkları veriler sayesinde Archos Weather Station uygulaması hava durumuna dair analizlerde bulunabiliyor.

Bu analizler arasında şu bilgiler yer alıyor:

  • Sıcaklık
  • Nem oranı
  • Karbondioksit düzeyi
  • Atmosferik basınç

Ayrıca sağlanan bilgilerin zaman içerisinde seyrettikleri seyirler de arşiv olarak tutuldukları için 2 yıla kadar çevrenizde hangi değişikliklerin meydana geldiğini takip etme şansınız oluyor. Sağlanan bilgiler 7 güne kadar bir hava tahminine de olanak tanıdıkları için uygulamanın belki de pek çok hava istasyonuna göre daha doğru veriler sunabildiğini söylemek mümkün hale geliyor.

Maalesef Archos hava istasyonu cihazları olmadan çalışmayan uygulama klasik hava durumu tahmini uygulamalarının yerine geçemiyor. Yüklemeden önce doğru cihazlara sahip olmayı unutmamalısınız.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YoWindow Free Weather

    YoWindow Free Weather uygulaması ile Android cihazlarınızdan en güncel hava durumu bilgilerine ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.
  • Hava Durumu - Weather

    Hava Durumu - Weather, hava şartlarını anlık ya da belli gün aralıklarıyla sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • Xiaomi Weather

    Xiaomi Weather: Android telefonlar için hava durumu uygulaması
  • Camp Weather

    Camp Weather Android için ücretsiz hava durumu uygulaması, anlık hava durumu ve sıcaklık bilgisi, anlık bildirimler ve fazlasını sunuyor.
  • Weather 360

    Weather 360, hava durumu hakkında detaylı bilgiler sunan geniş kapsamlı bir Android hava durumu uygulaması.
  • Weather Forecast Pro

    Weather Forecast Pro, Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak en doğru ve güvenilir hava durumu tahminlerine ulaşmanızı sağlayan ücretsiz ve gelişmiş bir hava durumu uygulaması.
  • Weather Timeline

    Weather Timeline, hava durumu hakkında detaylı bilgi almak ve duruma göre önlemlerinizi alabilmek için kullanabileceğiniz bir Android hava durumu uygulaması.
  • Solo Weather

    Solo Weather, şık tasarımı ile birlikte diğer hava durumu uygulamalarından bir adım öne çıkan ücretsiz bir Android hava durumu uygulaması.