Ardunya

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Ardunya, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğitim uygulaması olarak dikkatimizi çekiyor.

Ardunya, günlük hayatınızı kolaylaştırmak için amaç edinen bir sosyal sorumluluk uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Türk bir yazılım firması tarafından geliştirilen uygulama ile artırılmış gerçeklik deneyimini en iyi şekilde yaşayabiliyorsunuz.

Mobil cihazlarınızı kullanarak günlük yaşantınızı daha kolay bir hale getirmeyi amaçlayan Ardunya, hızlı bir attırılmış gerçeklik deneyimi sunuyor. Gelişmiş sistemlere sahip olan uygulama telefonunuzu da yormuyor ve böylece zorlanmadan harika bir deneyim yaşamış oluyorsunuz. Eğitimden oyuna kadar pek çok alanda kullanım alanına sahip olan Ardunya, kitap ve dergi gibi dökümanlardaki QR kodları okuyarak kullanabileceğiniz bir uygulamadır.

Geniş bir kullanım alanına sahip olan Ardunya uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Ardunya

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Ardunya, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğitim uygulaması olarak dikkatimizi çekiyor.

Ardunya, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğitim uygulamasıdır. Artırılmış gerçeklik deneyimi sunan bir uygulama olan Ardunya ile eğitimden eğlenceye kadar pek çok konuda kullanım alanına sahip olabiliyorsunuz.

Günlük hayatınızı kolaylaştırmayı için amaçlayan bir uygulama olan Ardunya, hızlı bir artırılmış gerçeklik deneyimi sunuyor. Pek çok alanda kullanım alanına sahip olan Ardunya ile eğitimden kültüre, spordan eğlenceye kadar pek çok konuda artırılmış gerçeklik deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Kitap, gazete ve dergi gibi basılı medyalarda yer alan QR kodları okuyarak çalışan uygulamayı dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Eğer artırılmış gerçeklik deneyimi yaşamak istiyorsanız Ardunya'yı mutlaka denemelisiniz.

Geniş bir kullanım alanına sahip olan Ardunya uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.
  • edureka

    Çevrimiçi kurs ve eğitim içeriklerine ev sahipliği yapan eureka, milyonlarca kullanıcıya sahip.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.