Arma Mobile Ops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Arma Mobile Ops mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Arma Mobile Ops bilgisayarlar için geliştirilmiş ünlü savaş simülasyonu serisi Arma'nın yapımcılarından mobil cihazlar için özel olarak tasarlanmış bir gerçek zamanlı online strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olan Arma Mobile Ops taktiksel zekanızı konuşturabilmenize imkan veriyor. Arma Mobile Ops'da temel olarak oyuncular kendi askeri birliklerini kurmaya ve diğer oyunculara üstünlük kurmaya çalışıyorlar. Bu iş için ilk olarak karargahımızı inşa ediyoruz ve sonrasında askerlerimiz ve savaş araçlarımızı yetiştirmeye ve üretmeye başlıyoruz. Oyunda ordumuzu güçlendirebilmek içişn kaynaklara ihtiyaç duymaktayız, bu kaynakları toplamak için de diğer oyuncularla savaşıyoruz.

Arma Mobile Ops'ta hem saldırı hem de savunma gücümüzü dengeli tutmamız gerekiyor. Bir yandan diğer oyuncuların üslerine saldırırken diğer yandan saldırı alabiliyoruz. Kendi karargahımızı mayınlar, füzeler, toplar, yüksek duvarlar ve korunaklı savunma binaları ile donatabiliyoruz. Düşman üssüne saldırırken de askerlerimize komutlar verebiliyor, hangi hızla ilerleyeceklerini, hangi yönden saldıracaklarını belirleyebiliyoruz. Ayrıca gizlice saldırmak ya da etrafı mermi gölüne çevirmek gibi farklı taktikler izleyebiliyoruz.

Arma Mobile Ops'da oyuncular arkadaşlarıyla ittifaklar da kurabilmekteler. Oyunun grafikleri göze oldukça hoş görünmekte.

Can Erdil Şentürk

Arma Mobile Ops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Arma Mobile Ops mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Arma Mobile Ops eğer kaliteli bir gerçek zamanlı strateji oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olan Arma Mobile Ops'da oyunculara kendi ordularına komuta etme imkanı veriliyor. Oyunda ordumuzu kurabilmek için ilk önce kendi karargahımızı inşa ediyoruz. Sonrasında ise asker yetiştirmeye ve tank gibi savaş araçları üretmeye başlıyoruz. Üretimimizi devam ettirmemizi sağlayacak kaynakları ise düşmanlarımızın üslerine saldırarak elde ediyoruz. Bunu yaparken bir yandan da kendi üssümüzü korumamız gerekmekte. Oyunda saldırı ve savunma arasında denge kurmak ve taktiksel kararlar almak büyük önem taşıyor.

Bilgisayarlar için geliştirilmiş başarılı savaş simülasyonu serisi Arma'nın geliştiricileri tarafından hazırlanmış bu oyun online altyapısıyla oyuncuları çekişmeli savaşlara davet ediyor. Arma Mobile Ops hem görsel olarak, hem de oynanış olarak tatmin edici bir kaliteye sahip. Oyunda bir yandan ordunuzla saldırırken üssünüzü savunmak için mayınlar, füzeler, toplar kullanabiliyor ve duvarlar örebiliyorsunuz. Askerleriniz ve savaş araçlarınız saldırırken onların hangi hızda ilerleyeceğini ve hangi yönden saldıracağını belirleyebiliyor, savaşı bizzat yönetebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arma Tactics THD

    Arma Tactics THD, Bohemia Interactive’in NVIDIA Tegra işlemcisi ile güçlendirilmiş cihazlar için geliştirdiği sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
  • Zombie World : Black Ops

    Sosyal tabanlı zombili strateji oyunu
  • Tiny Troopers 2: Special Ops

    Tiny Troopers 2: Special Ops mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bolca aksiyon içeren bir savaş oyunudur
  • Galaxy Mobile

    Galaxy Mobile Android İndir: Uzay strateji oyunu
  • Lords Mobile APK

    Askerlerinizi savaş esnasında istediğiniz gibi konuşlandırabildiğiniz Lords Mobile APK'da, Krallığınızı kurun, özgün stratejinizi oluşturun ve rakiplerinizi yenin!
  • Kingdoms Mobile

    Kingdoms Mobile, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz online gerçek zamanlı savaş - strateji oyunu.
  • Soldiers Inc: Mobile Warfare

    Soldiers Inc: Mobile Warfare, Android platformunda gelecekte geçen online strateji oyunu olarak yerini alıyor.
  • Dota Underlords

    Dota Underlords mobile geldi! Android'deki en iyi auto chess oyunu