Armada Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,009 TOPLAM İNDİRME

Armada Music, müzik hakkındaki en son haberlere ve popüler müzik listelerine ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android müzik uygulamasıdır.

Armada Music, Android cihazlar için özel olarak geliştirilen ve kullanıcıların en son müzik haberleri ve şarkı listelerine ulaşmasını sağlayan ücretsiz bir Android müzik uygulamasıdır. Armada Music TV üzerindeki tüm haberleri kolayca takip etmenizi ve dünyaca ünlü şarkıcılar hakkında bilgi almanızı sağlayan uygulamayı kullanmak için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.

Sosyal medya hesaplarınız ile entegre olabilen uygulama, sahip olduğu sade ve kullanışlı arayüzü ile kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Bir çok yararlı özelliği içerisinde barındıran Armada Music uygulamasının neredeyse tüm özelliklerine arayüzünden erişebilirsiniz.

En çok çıkan müzik videolarını takip etmek için de kullanabileceğiniz Armada Music sayesinde müzik severler, müzik hakkındaki her türlü detayı anında öğrenebiliyorlar. Uygulamayı daha eğlenceli bir hae getirmek için yeniden tasarlayan geliştiriciler bu işte oldukça başarılı bir çalışma ortaya koymuşlar.

Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanarak tüm müzik haberlerine, en son çıkan şarkılara, birbirinden güzel şarkıların bulunduğu şarkı listelerine ve şarkıcılar hakkında detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz uygulamaya kesinlikle bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Armada Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,688 TOPLAM İNDİRME

Armada Music, müzik severler için geliştirilen ücretsiz ve fonksiyonel bir iOS uygulamasıdır.

Armada Music, Armada Music TV tarafından yayınlanan müzik listelerini görüntülemenizi sağlayan bir iOS müzik uygulamasıdır. Ayrıca uygulama tekrar tasarlanarak kullanıcıların şarkıcılar hakkında en son haber ve bilgilere ulaşması sağlanmıştır. En son çıkan şarkıların kliplerine ulaşabileceğiniz iOS uygulaması müzik severler için oldukça yararlı bir uygulamadır. Ayrıca uygulama sahip olduğunuz sosyal medya hesapları ile entegre edilebilir.

Sade ve kullanımı kolay bir arayüz ile karşımıza çıkan Armada Music, bu sayede hem daha eğlenceli hemde daha rahat kullanılabiliyor. Müzik dinlemeyi seviyorsanız ve en son çıkan şarkılara hızlıca ulaşmak istiyorsanız Armada Music uygulaması tam size göre. Uygulamanın en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi ise tamamen ücretsiz olarak kullanabilmeniz.

iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinden kullanarak hem en son çıkan şarkılara hemde dünyaca ünlü popüler şarkıcılar hakkında çıkan en son haberlere kolayca ulaşabileceğiniz Armada Music uygulamasını tüm müzik severlerin kullanmasını tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • Amazon Music APK

    Dünyanın en popüler müzik dinleme uygulamalarından biri olan Amazon Music APK birçok kişi tarafından kullanılmakta.
  • YouTube Music (APK)

    YouTube Music (APK İndir): YouTube Müzik uygulamasını Android telefonunuza indirin, reklamsız ve arka planda müzik dinleyin, video klipleri izleyin.
  • Hi Music

    Hi Music uygulaması ile hem telefonunuzdaki hem de YouTube'daki müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • Mi Music

    Mi Music uygulaması ile sevdiğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • Music Player

    Music Player, Android telefon ve tabletlerinizde müzik dinlerken kullanabileceğiniz harika ve ücretsiz bir müzik oynatma uygulamasıdır.
  • Libre Music

    Libre Music uygulaması tüm popüler müzik formatlarını destekleyen bir müzik çalar uygulaması.
  • Rocket Music Player

    Rocket Music Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleyebileceğiniz başarılı bir müzik oynatıcıdır.