Armored Warfare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,395 TOPLAM İNDİRME

Armored Warfare, gerçekçi savaş ortamında modern tanklarla aksiyonun sınırlarını zorlayacağınız bir strateji oyunudur.

Obsidian'ın yeni oyun projesi olan Armored Warfare, Wargaming'in dünya çapında büyük başarı yakalayan World of Tanks isimli oyununa direkt rakip olarak çıkmış, oynaması ücretsiz bir MMO tank oyunu. Bu noktada geliştirilen tüm alt sınıf örnekleri ezip geçen Armored Warfare'in şüphesiz ilk değinilecek noktası CryEngine3 ile güçlendirilmiş jilet grafikleri. Ücretsiz olmasına karşın bilgisayarınıza indirmeniz gereken yüklü boyutun bir sebebi var, oyunun grafikleri gerçekten iyi.

Bunun dışında World of Tanks'in kurduğu imparatorluğa, kendi içinden karşılık vermek isteyen Armored Warfare'in elbette birkaç kozu daha var. Mesela 2. Dünya Savaşı veya Kore'nin savaş dönemi tankları yerine Armored Warfare'de modern araçlar kullanılıyor. Tarihin izinden gidip işin içine teknolojiyi de ekleyen oyun, aksiyon ve strateji anlamında mantıklı bir hamlede bulunmuş. Sinyal kesiciler, termal görüş sistemleri ve savaş alanında kullanılabilen onlarca bilgisayar programlı ekipmanla Armored Warfare son altı dönemin tüm savaşlarına yeni bir boyut getiriyor.

MMO tank oyunlarının artık oldukça popüler olduğunu düşünürsek geliştirici firmanın bu anlamda yapıcı düşünmesi Armored Warfare'i aslında hiç de fena bir rakip yapmıyor. World of Tanks'e fazlasıyla benzeyen oynanışı, savaş sistemi ve tank sınıflarını saymazsak yeni PvE senaryo ve co-op haritalarıyla bu oyunun da türe ve yeni kullanıcılara sunacağı pek çok sürprizi olmuş diyebiliriz. Savaş alanlarının atmosferik bakımdan da güçlü olması yoğun kitleyi kendine çekmeye bile yetebilir. Örneğin, bahsettiğim senaryo modlarını arkadaşınızla co-op bir şekilde oynamak harika bir deneyim oluyor.

Tabii bu farklılıklardan en kritik olanı Armored Warfare'in oyun içi bile gerçekten harika görünmesi. Patlamalar, sis bombaları, kir, çamur derken CryEngine'in gücünü görüyor ve özellikle World of Tanks ile karşılaştırınca çok daha iyi grafikler sunduğunu anlayabiliyorsunuz. Oynaması ücretsiz oyunlar arasında sadece bu bile oyuncu kitlesinin komple Armored Warfare'e kaymasına neden olabilecek bir etken.

Henüz yeni yeni piyasaya giriyor olsa da ileride Armored Warfare'den daha çok duyacağız gibi, tanıtacağı yeni geliştirmeler ve oyun modlarıyla daha şimdiden World of Tanks'in tahtı sallanıyor diyebiliriz. Ancak şunu da söylemek gerekli, World of Tanks'e bağlı kaldıkça daha az ilgi çekici ve çok daha kolay unutulabilir olacak.

Cenk Barkın Us

Armored Warfare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
362 TOPLAM İNDİRME

Mobil platformdaki en iyi MMO tank shooter oyunu

Armored Warfare: Assault, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz üst seviye grafiklere ve gerçekçi oynanışa sahip online tank savaşı oyunu. Takımlar halinde veya teke tek savaşma imkanı veren oyunda 4 sınıfa ayrılmış 80’in üzerinde tank yer alıyor. Tankları güçlendirme şansına da sahipsiniz. Dinamik aksiyon yüklü tank savaşlarına hazırlanın!

Mobil platformda MMO tank shooter oyunu olarak karşımıza çıkan Armored Warfare: Assault, grafik, ses, oynanış her açıdan kalitesini gösteriyor. Ağır tanklar, hücum tankları, keskin nişancı tanklar ve gözlemciler olmak üzere 4 sınıfta 80’den fazla tank arasından seçiminizi yapıp online mücadelelere dalıyorsunuz. Aksiyon yüklü PvP veya 3’e 3 ve 8’e 8 takımlar halinde Deathmatch seçeneğiniz var. Savaştıkça tankınızı sis bombaları, güdümlü füzeler vs. ile güçlendirebiliyorsunuz.

Tankın kontrolünü tek elle sağlamaya imkan veren gelişmiş kontrol sistemine sahip oyun, ön kayıt aşamasında özel tanklara sahip olma fırsatı veriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Freeman: Guerrilla Warfare

    Freeman: Guerrilla Warfare strateji ve FPS türlerini birleştiren bir savaş oyunu
  • Warfare Online

    Warfare Online ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Ancient Warfare 3

    Ancient Warfare 3'te stratejik savaşlar yapabilir, ya da kendi savaşlarınızı yaratabilirsiniz
  • Modern Warfare

    Amerikan Askerleri İle Çin askerleri Savaş
  • Armored Core VI: Fires of Rubicon

    Armored Core VI: Fires of Rubicon, uzak gelecekte geçen robot temalı bir aksiyon oyunudur.
  • Call of Duty: Modern Warfare 2019

    Call of Duty: Modern Warfare 2019 İndir: Efsane FPS, Aksiyon Shooter oyunu Call of Duty Modern Warfare geri döndü!
  • Call of Duty Modern Warfare 3

    Modern Warfare hikayesi devam ediyor. Hemen Call of Duty Modern Warfare 3’ü indirin ve karşınıza çıkan görevleri rahatça tamamlayın.
  • Chivalry: Medieval Warfare

    Chivalry: Medieval Warfare online olarak oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur