Ashampoo Droid Optimizer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
226 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Ashampoo Droid Optimizer, Android için ücretsiz ve reklamsız performans artırma, bellek temizleme, pil koruma uygulaması.

Ashampoo Droid Optimizer, Android telefonunuzu satın aldığınız ilk günkü haline dönüştüren sihirli bir uygulama. Performans arttırma, bellek temizleme, sistem uygulamalarını kaldırma, internet geçmişi temizleme, izinleri düzenleme dahil pek çok işlemi tek dokunuşla yapmanıza izin veren uygulama ücretsiz olması ve reklam içermemesiyle de dikkat çekiyor.

Türkçe dil desteğiyle gelen sistem optimizasyon, bakım uygulamasında bir Android cihazın zamanla yavaşlamasına sebebiyet veren işlemleri otomatik olarak durdurarak hayat kurtaran bir uygulama Droid Optimizer.

Uygulamalarınız olması gerekenden yavaş açılıyorsa, bataryanız aynı şekilde etkin kullanmamanıza rağmen hızlı tükeniyorsa, telefonunuz yükleyip kullanmadığınız uygulamalarla doluysa sorunu kökten ve en hızlı şekilde çözmenizi sağlayarak yeni bir cihaz satın alma durumundan kurtaran Droid Optimizer’ın genellikle benzer uygulamalarda görmediğimiz planlayıcı özelliğinden bahsetmek gerek. Root’lu cihaza sahipseniz tam manasıyla çalışan bu özellik, belirlediğiniz zaman dilimlerinde kablosuz – mobil internet gibi pili tüketen özellikleri otomatik olarak devre dışı bırakabiliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PGT GFX, Launcher & Optimizer

    PGT GFX, Launcher & Optimizer APK, mobil oyunlara özel sunulmuş yardımcı bir GFX programıdır.
  • Clean Droid

    Clean Droid kullanışlı özelliklere sahip bir Android bakım ve hızlandırma uygulamasıdır
  • QR Droid

    QR Droid, mobil cihaz üzerinden QR kodları okuyabilen ve tanımlayabilen bir uygulama.
  • Internet Booster & Optimizer

    Internet Booster & Optimizer uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın internet gezintisi hızını maksimuma ücretsiz olarak çıkarabiliyorsunuz.
  • Droid Over Wifi

    Droid Over Wifi, aynı WiFi bağlantısını kullanarak Android cihazlarınızın yönetimini bilgisayarınız üzerinden gerçekleştirmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Ring My Droid

    Ring My Droid, yakınlarınızda bir yerde unuttuğunuz ama sessiz modda olduğu için bulamadığınız Android telefonlarınızı bulmayı sağşayan yararlı bir uygulama.
  • Ashampoo Junk Finder

    Ashampoo Junk Finder ile Android cihazlarınzıdaki gereksiz dosyaları temizleyerek depolama alanı açabilirsiniz.
  • Ashampoo App Manager

    Ashampoo App Manager uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki uygulamalar üzerinde tam anlamıyla kontrol sahibi olabilirsiniz.