Ashampoo Junk Finder

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Ashampoo Junk Finder ile Android cihazlarınzıdaki gereksiz dosyaları temizleyerek depolama alanı açabilirsiniz.

Android cihazlarınızda gereksiz yer kaplayan dosyaları silerek depolama alanınızda boş yer açmak istiyorsanız Ashampoo Junk Finder uygulamasını deneyebilirsiniz.

Android cihazlarımıza yüklediğimiz uygulamaların oluşturduğu dosyalar, silinen uygulamaların kalıntıları, boş klasörler, APK dosyaları ve diğer gereksiz dosyalar düzenli olarak temizlenmediğinde cihaz hafızasında çok büyük yer kaplamaya başlıyor. Bu dosyaları tek tek bulup silmek oldukça zahmetli bir işlem olduğundan, bunu sizin yerinize yapan yardımcı uygulamaları kullanmak daha yerinde olacaktır.

Ashampoo Junk Finder uygulaması, yukarıda bahsettiğimiz türdeki gereksiz dosyaları tespit ederek kolayca temizlemenizde yardımcı oluyor. Dosyaların isimlerini ve toplamda ne kadar yer kapladığını size gösteren uygulamada, belirli kriterlere göre de seçim yapabiliyorsunuz. Belirli bir boyuttaki müzik, resim ve video dosyalarını göster seçeneklerini kullanarak önemli içerikleri silmeden gereksiz dosyaları temizlemenize olanak sağlayan Ashampoo Junk Finder uygulamasını ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GPS Route Finder

    GPS Route Finder, gideceğiniz yere nasıl gidebileceğiniz tam olarak bilmediğinizde size yardımcı olabilecek olan ücretsiz bir Android GPS uygulaması.
  • Toilet Finder

    Toilet Finder uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan çevrenizdeki umumi tuvaletleri bulabiliyorsunuz.
  • WiFi Finder

    WiFi Finder, dünya üzerindeki kablosuz bağlantı noktalarını yakın çevreye göre değerlendiren mobil uygulamadır.
  • Avast Wi-Fi Finder

    Avast Wi-Fi Finder ile güvenli WiFi erişim noktalarının yerini kolayca bulabilirsiniz
  • Ashampoo App Manager

    Ashampoo App Manager uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki uygulamalar üzerinde tam anlamıyla kontrol sahibi olabilirsiniz.
  • Ashampoo Droid Optimizer

    Ashampoo Droid Optimizer, Android için ücretsiz ve reklamsız performans artırma, bellek temizleme, pil koruma uygulaması.
  • Ashampoo Screenshot Snap

    Ashampoo Screenshot Snap uygulaması Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz oldukça geniş kapsamlı bir ekran fotoğrafı çekme uygulaması.
  • Blood Alcohol Finder

    Blood Alcohol Finder ile kaç promil alkol aldığınızı, kendinize ait birkaç bilgiyi girerek kolayca hesaplayabilirsiniz.