Ask Me Anything

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME

Ask Me Anything Android uygulaması ile sorularınızı pek çok ünlüye çekinmeden sorabilir ve cevap alabilirsiniz.

Ask Me Anything uygulaması, Reddit tarafından Android kullanıcıları için ücretsiz yayınlanmış uygulamalardan bir tanesi ve ünlüler ile gerçekleştirilen ve AMA adı verilen ropörtaj etkinliklerinde kolaylıkla sorularınızı onlara iletmeniz ve tüm cevapları görüntülemeniz için kullanılıyor. Uygulamanın çok kolay kullanılır yapısı ve yüksek performansı sayesinde sorularınızı popüler kişilere zorlanmadan soracaksınız.

Ask Me Anything etkinliklerinde, şarkıcılardan tutun da astronotlara kadar pek çok kişiye canlı sorular sorulabiliyor ve bu sorular direkt olarak kullanıcılardan geliyor. En değerli soruların cevaplanması için bir oylama mekanizması da mevcut ve bu mekanizma sayesinde en çok sorulması istenen sorular belirleniyor.

Soruların cevapları mobil cihazlara uygun ve kolayca anlaşılabilecek bir formatta yazılıyor. Dolayısıyla kullanırken herhangi bir zorluk çekmeyeceğinize inanıyorum. Geçmişte yapılmış olan soru cevapları kategorilerine göre görüntüleyebiliyor ve böylece geriye dönük olarak da olan bitenlerden haberdar olabiliyorsunuz.

Tabii ki Ask Me Anything uygulamasında direkt olarak kendi sorularınızı göndermeniz ve cevaplanmalarını izlemeniz de mümkün. Ancak sorularınızın güzel ve ilgi çekici olduğundan emin olmanız gerekiyor. Reddit gibi çok kullanılan bir platform üzerinden gerçekleştirilmesi nedeniyle her AMA etkinliği milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor.

Yiğit Ekim Demir

Ask Me Anything

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME

Reddit üzerinden ünlülere sorularınızı sormak ve cevap almak için iPhone ve iPad cihazlar için hazırlanan Ask Me Anything uygulamasını indirmelisiniz.

Reddit'in dünyadaki en önemli haber ve bilgi kaynaklarından birisi olduğu aşikar. Kullanıcıların çabalarıyla adeta bir ansiklopediye dönüşen Reddit, zaman zaman düzenlediği "Bana Herşeyi Sor" ya da orijinal adıyla Ask Me Anything (AMA) etkinlikleriyle dünyanın her yanından insanları kendisine çekiyor. Zira bu online etkinliklerde ünlü kişilere sorularınızı sorabiliyor ve onlardan cevaplar alabiliyorsunuz.

Yani çevrimiçi ropörtaj görevi gören bu etkinlikler normal hayatta karşılaşamayacağınız kişilere sorularınızı iletmenizi sağlıyor. Ask Me Anything iPhone ve iPad uygulaması ise etkinliklere daha kolay bir şekilde katılabilmenizi sağlıyor. Zira tüm ropörtajları uygulama içerisinden görebiliyor ve aynı zamanda o an ropörtaj aktifse kendi sorularınızı da sorabiliyorsunuz.

AMA etkinliklerine şarkıcılardan tutun da film artistlerine ve astronotlara kadar pek çok ünlü katılabildiği için herkesin iOS cihazlarında sahip olması gereken bir uygulama olduğunu da söyleyebilirim. Uygulamanın arayüzü çok kolay kullanılır bir yapıya sahip ve ücretsiz olarak sunuluyor. Dolayısıyla hiç bir kısıtlama olmadan tüm sorularınıza cevap alabiliyor, diğerlerinin sordukları soruların cevaplarını da görebiliyorsunuz.

Binlerce kişinin takip ettiği bu anlık etkinliklerde yine binlerce sorunun geldiğini tahmin edebilirsiniz. Dolayısıyla uygulama içerisinde bulunan soru oylama özelliği devreye giriyor ve kullanıcıların sorulmasını en çok istedikleri soru oylanıyor. Böylece gereksiz sorularla vakit kaybedilmeden cevabı en çok merak edilenler ortaya çıkıyor.

Uygulamanın oldukça verimli bir şekilde çalışması ve kolaylıkla sorularınıza cevap almanızı sağlaması nedeniyle kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ask.fm

    Arkadaşlarınıza veya merak ettiğiniz kişilere sorularınızı sorup cevap alabileceğiniz sosyal platform Ask FM'in Android uygulaması.
  • Who Deleted Me on Facebook

    Who Deleted Me on Facebook, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde sizi Facebook üzerinde arkadaş listesinden çıkaran kişileri gösteren yararlı ve ücretsiz bir sosyal medya uygulaması.
  • Date Me

    Date me uygulamasını kullanarak yeni insanlarla tanışıp sohbet edebiliyoruz.
  • Connected2.me

    Connected2.me, Türkiye’de özellikle genç kesim tarafından kullanılan popüler bir anonim sohbet uygulamasıdır.
  • Call me a Legend

    Birbirinden güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve türlü entrikalara karşı mücadele edebileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Please, Don't Touch Anything

    Please, Don't Touch Anything ilginç ve eğlenceli bir macera oyunudur
  • Kiss Kiss APK

    Kiss Kiss APK şişe çevirmece, doğruluk mu cesaret mi oyunudur. Flört, arkadaşlık, date uygulamaları ile aşk oyununu birleştiren sosyal oyun, yetişkinlerin favorisi.
  • Cartoon Network Anything

    Çocuklarınızı hem eğlendirecek hem de eğitecek bu oyun paketinde Cartoon Network kanalının sevilen karakterleri ve animasyonları var.