Aslan Max'ın Fabrikası

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
2,722 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Aslan Max'ın Fabrikası, Max dondurmaları ürettiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.

Aslan Max'ın Fabrikası, özellikle çocukların ilgisini çekeceğini düşündüğüm rengarenk görselleri ve kolay oynanışıyla öne çıkan çiftlik kurma ve yönetme oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda kendi dondurmalarımızı üretmek için Max fabrikaları kuruyoruz.

Çeşit çeşit meyve ve ağaçlar yetiştirdiğimiz, çiftliğimizi havuzlar, eğlence parkları, dönme dolapları ile dekore ettiğimiz oyunda tükettiğimiz buz gibi Max dondurmalarının üretimine geçiyoruz. Dondurmalarımızı kendimiz dilediğimizce üretme şansına sahibiz. Dondurmamızı elde etmek içinse Max fabrikaları kuruyor, türlü meyveleri yetiştiriyor, ineklerimizden süt alıyoruz.

Puan ve çeşitli rozetler kazandıran mini oyunların da yer aldığı oyunda arkadaşlarımızın çiftliğini de ziyaret edebiliyoruz. Hatta onlarla sohbet edip, çiftliklerin gelişmesine yardımcı olabiliyoruz.

Erkan Calp

Aslan Max'ın Fabrikası

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
345 TOPLAM İNDİRME

Aslan Max'ın Fabrikası, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz çiftlik kurma oyunu.

Aslan Max'ın Fabrikası, iPhone ve iPad’inizde oyun oynamaya meraklı çocuğunuz, küçük kardeşiniz için seçebileceğiniz oyunlardan biri.

Kendi çiftliğimizde kendi tasarladığımız Max dondurmalarımızı üreterek ilerlediğimiz oyunda türlü meyveler yetiştiriyor, ineklerimizden süt alıyor, farklı lezzetlerde dondurmalarımızı satarak para kazanıyoruz. Max paralarımızla çiftliğimizi daha da genişletip ağaçlar, havuzlar, eğlence mekanlarıyla süslüyoruz.

Birbirinden eğlenceli 5 mini oyun da içeren çiftlik kurma ve yönetme oyununda seri Max dondurma üretimimizi arkadaşlarımıza gösterebildiğimiz gibi onların çiftliklerini ziyaret edip yardımda bulunabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Max Atlantos: Büyük Takip

    Max Atlantos: Büyük Takip, Aslan Max ve arkadaşları ile çıkacağınız macerada Atlastos'u kötülüklerden kurtaracağınız heyecan ve eğlence dolu bir Android oyunu.
  • Ultimate Lion Simulator

    Ultimate Lion Simulator, kendinizi gerçek bir aslan yerine koyup hem onu büyüteceğiniz hem de diğer hayvanlara saldırıp heyecan yaşayacağınız eğlenceli bir Android aslan simülatörü.
  • Wild Lion Simulator 3D

    Wild Lion Simulator 3D tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir aslan simülasyonu oyunudur.
  • Overdrive City

    Araba fabrikası kurarak dünyanın en büyük üreticisi ol.
  • Drift Fabrikası APK

    Drift Fabrikası APK Android oyunda trafikte yanlayarak puan toplamaya çalışıyorsunuz. Drift odaklı araba yarış oyunlarını sevenler için tavsiyemizdir.
  • Samsung Max

    Samsung Max: Android için veri tasarrufu ve gizlilik koruması
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Drift Max Pro APK

    Drift Max Pro APK, Android cihaz kullanıcılarının oynayabileceği drift yapma mekanikleriyle öne çıkan eğlenceli bir yarış oyunudur.