ASTRA32 - Advanced System Information Tool

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11,246 TOPLAM İNDİRME
1.95 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın konfigürasyonuyla ilgili detaylı analizler yapan ASTRA32, sistemin donanımsal özellikleriyle ilgili analizleri raporlamalarla size sunar.

Bilgisayarınızın konfigürasyon ayarlarını denetleyen ve tüm donanımsal parçalarıyla ilgili detaylı raporlamalar yapan ASTRA32 sayesinde sistemin sağlıklı çalışıp çalışmadığını istediğiniz her an kontrol edebilirsiniz.

ASTRA32 ile sisteminizde bulunan her parçanın performansını ölçebilirsiniz. Bellek, anakart, hard disk, S.M.A.R.T., CD ve DVD cihazları, SCSI cihazları, chipset, BIOS, PCI/AGP, ISA/PnP, monitör, ekran kartı, ses kartı, ağ bağlantıları, yazıcı gibi aklınıza gelebilecek tüm donanımsal parçalar tek tek analiz edilerek, rapor halinde kullanıcıya sunulur. Bu rapor text, INI, HTML, XML ve CSV formatlarında olabilir. Sisteminizdeki her türlü donanımsal detaya ulaşmanızı sağlayan ASTRA32 sayesinde bilgisayarınızın kontrolü tamamen sizin elinizde olacak.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • System Information Viewer

    System Information Viewer adlı ücretsiz uygulama ile bilgisayarınızda bulunan tüm donanım bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
  • MiTeC System Information X

    MiTeC System Information X, bilgisayarınız üzerindeki donanımlarla ilgili bilgi edinebileceğiniz ücretsiz bir sistem bilgisi görüntüleme programıdır.
  • Advanced System Optimizer

    Advanced System Optimizer birden fazla özelliğe sahip, günümüz bilgisayarları için gerekli olan koruma, güncelleme ve bakımı bir arada yapabilen ve bilgisayarınızın performansını maksimum düzeyde tutup dışarıdan gelebilecek veya içerid
  • System Information Retriever

    Bilgisayarınızın sistem bilgisi ile donanımlarına ait tüm bilgileri tek bir ekranda görmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • System Information

    SIW bilgisayarınıza ince ayarlar yapmak için yararlanabileceğiniz bir sistem bilgisi detaylandırma programı.
  • Sys Information

    Sys Information, bilgisayarınızın sistem ve donanım bilgilerini görüntülemenizi sağlayan çok yararlı ve ücretsiz bir program.
  • PC Repair Tool

    PC Repair Tool (Outbyte PC Repair) İndir: Windows için gelişmiş sistem bakım, onarım, temizleme programı
  • Auslogics System Information

    Auslogics System Information ile işlemci, bellek kullanımı, sabit disk durumu, ekran kartı özellikleri gibi birçok bilgiye ulaşabilisiniz.