ASUS WebStorage

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
356 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

Asus'un kişisel bulut depolama çözümü Asus WebStorage'ın Windows 8 cihazlar için geliştirilmiş sürümüdür.

Asus WebStorage, kişisel verilerinizi saklayabileceğiniz çapraz platform destekli bir bulut depolama çözümüdür.

Asus WebStorage uygulamasını Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda yükleyerek, çevrimiçi ortamda saklanan döküman, video, fotoğraf, müzik dosyalarınıza masaüstünüzden rahatlıkla erişebilir ve yönetebilirsiniz. Notlar, video ve ses kayıtları oluşturabilir ve bu dosyalarınızı buluta yükleyebilirsiniz. Dilerseniz dosyalarınızın bağlantısını ister parola korumalı isterseniz parolasız olarak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Ücretsiz 5GB depolama alanı sunan Asus WebStorage, çevrimiçi dosyalarınızı kolayca yönetmenizi sağlayan arayüze sahiptir. Space sekmesinden çevrimiçi ortama yedeğini aldığınız dosyalarınıza ulaşabilir ve yeni bir dosya yükleyebilir, Tag sekmesinden çevrimdışı erişim için işaretlediğiniz dosyalarınıza ulaşabilir, Attribute sekmesinden dosyalarınızda yapılan son değişiklikleri takip edebilirsiniz. Çevrimiçi dosya ve klasörlerinizi ayrı ayrı görebilir, dilediklerinizi çeşitli paylaşım seçeneklerini kullanarak paylaşabilirsiniz.

Windows 8/8.1 cihazlar için tasarlanmış Asus WebStorage'ın başlıca özellikleri:

  • Dökümanlarınıza kendi kişisel çevrimiçi depolama alanınızdan erişin ve yönetin.
  • Notlar, anlık görüntüler, ses ve video kayıtları oluşturun ve bunları buluta yükleyin.
  • Dosyalarınızın bağlantısını arkadaşlarınızla paylaşın.
  • Anahtar kelime aramasıyla aradığınız dosyaları anında bulun.
Erkan Calp

ASUS WebStorage

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
350 TOPLAM İNDİRME
8.1 MB DOSYA BOYUTU

ASUS WebStorage, dosyalarınıza farklı platform ve cihazlardan erişme izni veren bir bulut depolama uygulamasıdır.

ASUS WebStorage, kişisel verilerinizi saklayabileceğiniz ve dilediğiniz zaman kolayca erişebileceğiniz bir çapraz platform desteği sunan bulut depolama uygulamasıdır.

Dünya genelinde 10 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı bulunan popüler bulut depolama hizmeti Asus WebStorage'ın mobil uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletinizdeki medya dosyalarınızı ve önemli belgelerinizi bulut ortamda saklayabilirsiniz. Böylelikle mobil cihazınızın hafızasını gereksiz yere doldurmazsınız. Ayrıca mobil cihazlarınızın çalınması veya kaybolması durumunda tüm dosyalarınıza bulut ortamdan erişebilirsiniz.

Kayıt olduğunuz an ücretsiz 5GB depolama alanı veren Asus WebStorage, müzik, resim, video ve dökümanlarınızı cihazlarınız arasında otomatik olarak senkronize eder. Masaüstü bilgisayarınızdan bulut ortama aktardığınız bir dosya, eş zamanlı olarak akıllı telefon ve tabletiniz de aktarılmış olur.

Dosya ve klasörlerinizi kolayca yönetmenize imkan veren kullanıcı dostu arayüze sahip popüler bulut depolama uygulamasının akıllı arama fonksiyonu, dilediğiniz dosyanıza hızlıca ulaşmanızı sağlar. Gerçek zamanlı paylaşım seçenekleri ile dosyalarınızı sadece istediğiniz kişilerin paylaşımına açabilirsiniz. Ayrıca çoklu yönetim sayesinde birden fazla dosyayı aynı anda taşıyabilir, düzenleyebilir ve silebilirsiniz.

Bulut ortamdaki verilerinizi şifreleyerek verilerinizi izinsiz kullanımlara karşı koruyan Asus WebStorage'ın masaüstü bileşeni sayesinde etkinleştirme işlemine gerek kalmadan dosyalarınızı kişisel bulut depolama alanına rahatlıkla ekleyebilirsiniz.

Erkan Calp

ASUS WebStorage

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME
11.1 MB DOSYA BOYUTU

ASUS WebStorage uygulaması ile akıllı telefon ve tabletinizdeki tüm dosyalarınızı güvenli bulut ortama yedekleyebilirsiniz.

Farklı platform ve cihaz desteği sunan ASUS WebStorage ile kişisel verilerinizi bulut ortamada taşıyabilirsiniz. Ücretsiz 5GB depolama alanına sahip olduğunuz çapraz bulut depolama hizmeti ile cihazlarınız kaybolsa dahi önemli dosyalarınız güvende olur.

iPad ve iPhone'unuzdaki döküman, müzik, fotoğraf ve video dosyalarınızı Asus'un güvenli bulut ortamına aktarabilir ve dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman erişerek, kişisel verilerinizi yönetebilirsiniz. Kullanışlı arama işlevi ile dosyalarınıza anında erişme imkanı tanıyan Asus WebStorage, verilerinizi bulut ortamda yüksek güvenlik standartlarıyla korur.

Dosyalarınızı gerçek zamanlı olarak paylaşmanızı sağlayan çeşitli paylaşım seçenekleri içeren Asus WebStorage'da depoladığınız dosyaları şifreyle koruyabilirsiniz. Dilediğiniz dosya ve klasörleri işaretleyebilir, (yıldız simgesi görünecektir.) internet bağlantınızı kullanmadan bu dosyalarınıza erişebilirsiniz. Çoklu seçim özelliği sayesinde klasörleri topluca taşıyabilir, indirebilir ve silebilirsiniz.

Mobil cihazlarınızdan ve masaüstü bilgisayalarınızdan tüm dosyalarınıza istediğiniz an erişme kolaylığı sağlayan Asus WebStorage uygulamasının başlıca özellikleri:

  • Dosya ve klasörlerinizi şifreyle kilitleyebilir,
  • Bildirimler sayesinde dosyalarınızda yapılan son değişiklikleri görebilir,
  • Birden fazla klasör üzerinde aynı anda düzenleme yapabilir,
  • Dosya ve klasörlerinize çevrimdışı erişebilir,
  • Kullanışlı arama kutusu ile dosyalarınızı anında bulabilirsiniz.
Erkan Calp

ASUS WebStorage

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

ASUS WebStorage uygulaması ile kişisel dosyalarınızı bulut ortama taşıyabilir, dilediğiniz zaman erişebilirsiniz.

ASUS WebStorage, çevrimiçi ortama aktardığınız dosyalarınıza farklı cihaz ve platformlardan erişim imkanı veren, kullanımı kolay bir kişisel veri depolama uygulamasıdır.

Windows Phone'lu akıllı telefon ve tabletinize yüklediğiniz uygulama ile kişisel depolama alanında sakladığınız tüm dosyalarınıza erişebilir ve digital belgelerinizi yönetebilir, medyalarınızı oynatabilir, resimleri görüntüleyebilirsiniz.

Sade arayüzü sayesinde yedeklenen dosyalarınızı, eşitlenen dosya ve klasörleri tek bir yerde görebilir, gelişmiş arama işlevi ile dosyalarınızı rahatlıkla bulabilir, dosyalarınızı işaretleyerek internet bağlantısına gereksinim duymadan dosyalarınız üzeriden her türlü düzenleme işlemini yapabilirsiniz.

Çevrimiçi kişisel depolama alanınızda sakladığınız dosyalarınıza güvenli bir şekilde erişebileceğiniz, düzenleyebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz, kolay kullanımlı ve alternatif bir bulut çözümü arıyorsanız, ücretsiz 5GB depolama alanı veren Asus WebStorage'ı kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wunderlist Beta

    Wunderlist Beta, bulut tabanlı görev yönetim uygulamasıdır.
  • Xodo

    Xodo, çapraz platform destekli pdf görüntüleme uygulamasıdır.
  • Inbox for Gmail

    Inbox for Gmail, MetroMail uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Gmail istemcisi.
  • Foxit Mobile PDF

    Foxit Mobile PDF, ücretsiz, hızlı, basit ve ufak boyutlu pdf görüntüleme ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Action Note

    Action Note, Windows 10 PC'niz ve telefonunuzla senkronize kullanabileceğiniz hızlı not alma uygulaması.
  • Autodesk 123D Sculpt+

    Autodesk 123D Sculpt+, Windows tablet ve bilgisayarınızda 3 boyutlu modellemeler oluşturabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Scan

    Scan, Windows 8 tabanlı bilgisayar ve tabletinizde kullanabileceğiniz en başarılı karekod ve barkod tarayıcıdır.
  • Simplenote

    Simplenote uygulamasıyla Windows işletim sistemli cihazlarınızda hızlı ve kolay bir şekilde notlarınızı alabilirsiniz.